Cu ce probleme de sănătate se confruntă Ioana Ginghină. Medicul i-a interzis să mai țină Postul Crăciunului

Data publicării:

După ce a ajuns pe perfuzii, Ioana Ginghină le-a explicat fanilor săi cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Ioana Ginghină și-a panicat întreaga comunitate de fani recent, când a postat pe Instagram o poză care arăta faptul că aceasta se simte rău, motiv pentru care a ajuns pe perfuzii. Vizibil afectați de situația grea prin care trece îndrăgita actriță, fanii acesteia au început să-i trimită mai multe mesaje prin care să se asigure de faptul că aceasta este bine și că nu este o situație prea gravă. Astfel, pentru a-și liniști comunitatea, Ioana Ginghină a revenit ulterior cu un mesaj prin care spune că situația sa de sănătate este, într-adevăr, una precară în ultima vreme și, tocmai de asta, a decis să apeleze la ajutorul perfuziilor, pentru a se repune mai repede pe picioare. Tocmai din acest motiv, actrița spune cu dezamăgire faptul că nu va fi capabilă să țină tot postul Crăciunului, obicei pe care îl are de ani de zile.

„M-am cam speriat, urmez un tratament mai mult preventiv. Mă încearcă o răceală, am și febră și nici concediu nu îmi pot lua acum că am spectacole, de asta fac aceste perfuzii. Aceste probleme de sănătate le am de ceva ani, nu sunt peste noapte. Din motive de sănătate nu pot ține postul decât miercurea și vinerea.

Este prima dată, după 20 de ani, când nu țin postul Crăciunului tot! La recomandarea medicului, nu am voie să țin acest post. Eu vă sfătuiesc însă să-l țineți, măcar prima și ultima săptămână dacă nu puteți chiar pe tot, pentru că vă ridică vibrația interioară. Cel puțin, așa funcționează în cazul meu postul. 

Am simțit nevoia să vorbesc despre principiile mele religioase, pentru că răutatea este din ce în ce mai mare în lumea noastră, plină de războaie.

Mă gândesc că, dacă am ține postul, am fi poate mai buni, mai smeriți”, a povestit actrița, într-un InstaStory, potrivit click

Citește și: Alexandru Papadopol a sunat-o pe Ioana Ginghină după nuntă. Ce mesaj i-a transmis fostul soț actriței

Cum se menține în formă Ioana Ginghină

Ioana Ginghină reușește să se mențină la aceeași greutate perfectă de ani de zile, iar ca acest lucru să fie posibil, actrița are și câteva trucuri, pe care ni le-a dezvăluit și nouă într-un interviu. Astfel, primul secret este eliminarea meselor de seară, spune vedeta, care mărturisește că a scăpat de acest obicei încă din copilărie. Cel care i-a insuflat această pasiune a fost chiar tatăl său, sportiv de meserie.

„Eu nu mai mănânc seara de ani de zile. Tatăl meu a făcut sport de performanță, box, și, pentru că trebuia să se mențină la 75 de kg la 1,80 metri el întotdeauna a ținut diete și eu am trăit toată viața în casă cu un om care a ținut dietă. La noi mereu s-a mâncat sănătos, am știut ce înseamnă să nu te îngrași, a fost un stil de viață, iar aici era și să nu mâncăm seara. Noi, ca și copii, mai mâncam, dar un fruct, un iaurt, o ciorbă de legume, era ceva ușor. Eu, când am venit la București, la 18-19 ani, am eliminat masa de seară ușor, ușor. De atunci, până în ziua de azi, eu rar mănânc seara. Dacă merg la o nuntă, o zi de naștere mănânc, pentru că știu că mă culc peste 5-6 ore.”, ne-a spus actrița într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Ioana Ginghină, semnal de alarmă pentru adolescenți: „Concentrează-te să te construiești pe tine, în loc să cauți validare de la alții”

A renunțat la cafea

Mai mult, actrița spune că obișnuiește dintotdeauna să țină post miercurea și vinerea, așa cum spune religia, iar uneori optează chiar și pentru postul negru. Mai mult, vedeta ne dezvăluia în trecut că este extrem de atentă la toate tabieturile pe care le are zilnic, fără excepția, și tocmai din cauza acestui lucru a decis să renunțe și la cafea.

„Miercurea și vinerea țin post, dar mai sunt și vineri în care nu mănânc nimic, țin un fel de post negru, beau doar apă. Am aproximativ o lună de când am renunțat și la cafea. Eu sunt o persoană foarte echilibrată, cred în echilibru. Mie îmi făcea rău, acum nu am zis că nu mai beau deloc, dar nu mai beau acasă la mine, dacă mă invită cineva la o cafea, mai beau. Ajungeam să beau 3-4 cafele pe zi. De asta și țin așa dietă strictă, la mine ori e deloc, ori mult, nu merge puțin. Am înlocuit cafeaua cu ceai, beau ceai dimineața și seara.”, a continuat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel