Cu ce probleme de sănătate se confruntă Laura Cosoi. Vedeta a povestit prin ce a trecut: „Nu mă puteam ridica din pat”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto instagram Laura Cosoi
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto instagram Laura Cosoi

Laura Cosoi a trecut prin momente dificile, confruntându-se cu câteva probleme de sănătate. Vedeta a povestit ce i s-a întâmplat chiar cu o zi în urmă.

Laura Cosoi este o femeie împlinită și o mămică fericită. Vedeta are succes nu doar pe plan personal, ci și profesional și reușește să le îmbine pe ambele armonios. Ea este apreciată nu doar pentru cariera sa, ci și pentru faptul că are o familie de invidiat: un soț implicat și patru fetițe minunate. De curând, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patra oară și a împărtășit această bucurie enormă cu urmăritorii ei de pe rețelele sociale. Actrița a ales să vorbească cu oamenii care o urmăresc și despre momentele mai puțin plăcute din viața ei, astfel că de curând a povestit cu ce s-a confruntat. 

Din nefericire, chiar cu o seară înainte de a fi nevoită să meargă la filmări, Laura Cosoi a avut dureri uriașe de stomac. Din cauza faptului că o alăptează pe cea mică, vedeta nu a putut lua niciun medicament, astfel că a trebuit să aștepte ca durerea să se amelioreze de la sine. Aceasta a mărturisit că a fost nevoită să o ia pe Aida, fetița ei cea mică, cu ea la filmări pentru că nu a reușit să îi pregătească lapte pentru perioada în care ea va fi plecată.

Actrița a vorbit și despre cât de superficiali sunt oamenii atunci când nu au nicio problemă și cum ajungem să apreciem ceva doar în momentul în care nu mai avem acel lucru. Cu toate acestea, Laura Cosoi a precizat că încearcă să adopte o stare de bine și este încrezătoare că ziua ce va urma totul va fi în regulă.

Te-ar putea interesa și: Gabriel Dorobanțu, mărturisiri despre numulțumirea pe care a avut-o în cariera sa: „Nu am avut oameni care să înțeleagă cât pot eu”

„Nu mă puteam ridica din pat”

„Am făcut o criză de stomac azi noapte și nici acum nu mă simt prea bine, dar am reușit să ajung să îmi împrospătez blondul pentru că urmează o perioadă de filmări și ședințe foto pentru film. Sper să îmi treacă, alăptez și nu pot să iau nimic. Am crezut că nu o să pot să filmez azi, dar m-am mobilizat și mă bucur, pentru că am niște invitați minunați. Am luat-o și pe Aida cu mine că nu am reușit să las lapte acasă.”, a spus Laura Cosoi, în mediul online.

„Azi a fost o zi așa mai ciudățică după o noapte în care nu am dormit. M-a durut stomacul atât de tare că nu mă puteam ridica din pat. Dar acum sunt ceva mai bine și am ajuns acasă după filmarea pentru @vacantadevedetaantenastars pe care nu credeam că am să reușesc să o fac. Nu m-am organizat bine ca să îi mai las Aidei provizii acasă așa încât m-a însoțit la filmare. A stat cumințică în cărucior si m-a așteptat. Maine am o nouă zi plină ochi și tot ce îmi doresc în acest moment este să îmi treacă durerea de stomac ca să pot să mă odihnesc mai bine. Si când ma gândesc cât de superficiali suntem de fapt și apreciem ceva doar când nu mai avem. Luăm starea de bine ca și cum ni se cuvine…daaaar mâine va fi o zi mai bună!”, a scris Laura Cosoi, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Laurențiu Reghecampf își dorește să fie tată de fată. Ce dezvăluiri a făcut antrenorul: „Mi-e frică de chestia asta”

Laura Cosoi este o actriță, prezentatoare de televiziune, scriitoare și influenceriță din România, cunoscută pentru cariera sa diversificată în industria de divertisment și pentru prezența activă pe rețelele sociale. A devenit cunoscută la nivel național în România prin aparițiile sale în serialul de televiziune „La Bloc", unde a interpretat rolul Adinei, unul dintre personajele principale. Acest rol i-a adus o popularitate semnificativă și i-a deschis ușile către alte proiecte din televiziune și cinematografie. Pe lângă „La Bloc", Laura a mai jucat în diverse seriale și filme, demonstrându-și versatilitatea ca actriță. Printre alte producții notabile în care a apărut se numără „Cu un pas înainte", „Aniela" și „Moștenirea".

În ultimii ani, Laura Cosoi a devenit un influencer important pe rețelele sociale, împărtășindu-și stilul de viață, rețetele culinare, experiențele de călătorie și momente din viața de familie cu fanii săi. De asemenea, a scris mai multe cărți, inclusiv despre gătit și stil de viață sănătos, cum ar fi „Rămâi la masă?" și „Forma gustului," care au fost bine primite de public.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel