Mădălin Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate. Prezentatorul TV a început să țină dietă pentru a-și ameliora simptomele.
Mădălin Ionescu a dezvăluit pe rețelele sociale că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Prezentatorul TV a mărturisit că de ceva timp are niște reacții ciudate atunci când consumă sare. Acesta a recunoscut că este un mare consumator de mâncare condimentată și picantă, dar nu este de părere că mănâncă excesiv de iute sau sărat. Cu toate acestea, el a observat că în ultima vreme, sarea îi provoacă anumite probleme în organism. De asemenea, Mădălin Ionescu a precizat că își va ajusta dieta astfel încât aceste neplăceri să dispară.
„În ultimul timp Dumnezeu știe ce se întâmplă. Am niște reacții foarte ciudate la sare. Eu sunt mare consumator de mâncare spicy, condimentată. Nu pot spune că mănânc excesiv de sărat sau foarte, foarte iute, însă de vreo trei săptămâni seara îmi generează niște probleme în organism și nu în zona rinichilor. Nu e vorba că m-aș umfla sau ceva de genul ăsta și atunci trebuie să îmi ajustez mâncarea, astfel încât să nu am problemele pe care le-am avut în ultima perioadă”, a spus Mădălin Ionescu în mediul online.
Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Cosmin și Eliza Natanticu nu au copii, după 14 ani de relație: „Nu este că așa vrem noi să ne trăim viața”
Pentru ca problemele sale să nu se agraveze, Mădălin Ionescu a decis să adopte o dietă mai săracă în sare, astfel încât simptomele sale să se amelioreze. Prezentatorul TV le-a dezvăluit urmăritorilor săi o rețeta de cină rapidă și sănătoasă, dar și cu un conținut redus de sare. Rețeta include avocado, roșii cherry, pătrunjel, lămâie și usturoi, iar rezultatul final este unul delicios și nutritiv.
Mădălin Ionescu a explicat modul de preparare, subliniind importanța ingredientelor de calitate, cum ar fi avocado bine copt și uleiul de măsline, pentru a obține un gust deosebit. Compoziția este nu doar gustoasă, ci și hrănitoare. Prezentatorul a menționat că această combinație poate fi servită pe felii de pâine prăjită, având avantajul de a controla cantitatea de sare, evitând astfel surplusul de sodiu adesea prezent în alimentele procesate.
Te-ar putea interesa și: Medana Oprea a dezvăluit ce părere are despre Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea: „Nu a acceptat că este divorțată”
„Mi-am cumpărat avocado, bine copt, am cumpărat pătrunjel, roșii cherry, lămâie, o să adaug usturoi, foarte puțină sare. Am pregătit ingredientele, se adaugă un strop de sare și ulei de măsline. Pătrunjelul se taie cât mai mărunt, apoi se stoarce lămâia. După părerea mea, nimic nu egalizează cu această compoziție, așa mi-a ieșit. Avocado, roșii, pătrunjel, ulei de măsline și lămâie.
Este o combinație extrem de sănătoasă. Trebuie să iei avocado de calitate și ulei de măsline. Roșiile cherry sunt naturale, nu de carton și poți înlocui o masă. Se poate pune pe o felie de pâine prăjită. Așa nu mai am probleme cu concentrație de sare, care e de multe ori ascunsă în alimente. Este mult mai pronunțată decât ni se spune. Asta e cina mea, trei felii de pâine și e foarte sănătos”, a mai spus prezentatorul TV.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News