Cu ce se ocupă Antoniu Tămaș, fiul lui Aurel Tămaș, în timpul liber? „Este momentul în care mă liniștesc!”

Data publicării:
Antoniu Tămaș, interviu la Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Antoniu Tămaș, interviu la Spectacola

Antoniu Tămaș, fiul lui Aurel Tămaș, a fost invitat la emisiunea „Oracolul Vedetelor", de pe Spectacola și DC News, unde ne-a vorbit despre cariera sa de artist, dar ne-a oferit și mici frânturi din viața sa personală.

Antoniu Tămaș este un cântăreț de muzică pop și fost tenisman de performanță. Cariera sa de sportiv a debutat la vârsta de 10 ani, când a început să participe la numeroase turnee naționale și internaționale. Antoniu mai urmează și cursurile Facultății de Business la Universitatea Babeș-Bolyai, secția engleză. În plus, tânărul este implicat într-o afacere de familie în centrul Clujului, care se ocupă cu transformarea unei clădiri-monument în boutique hotel.

„Am cochetat cu mai multe sporturi.”

„În afara muzicii, care este de fapt prima dragoste, este tenisul. Am practicat tenis de performanță și încă mai joc, dar când îmi permite timpul, de 2-3 ori pe săptămână. Predomină sportul la mine. Este momentul în care mă liniștesc cel mai bine, în care mă descarc cel mai bine. Și mă încarc foarte bine cu energie nouă pentru a face ceea ce am de făcut în viața de zi cu zi. Am cochetat cu mai multe sporturi. Până să mă apuc de tenis, am încercat înot, baschet, fotbal. Însă la tenis m-am blocat și m-am fixat de la vârsta de 9-10 ani până pe la 18-19. Pot să zic că a fost o adolescență foarte frumoasă, care m-a format super corect ca om.”

Cu ce se ocupă tânărul în timpul liber? Antoniu își imaginează o zi perfectă înconjurat de muzică și de prieteni. Acesta este recunoscător pentru sprijinul apropiaților.

„De cele mai multe ori, sunt înconjurat de prieteni, ascultând muzică. Tot timpul încerc să îmbunătățesc latura mea de artist. Ascult foarte multă muzică, ascult ce se întâmplă nou, ce s-a lansat, ca tot timpul să fiu în ton cu noutățile. Am noroc să am un grup de prieteni care chiar au fost alături de mine de la început și care chiar m-au susținut în orice am făcut. Și acum, tot timpul mă felicită, mai ales pentru prima piesă.”

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-08-23-at-12-51-141_87309500.jpg)

Cum îl descriu prietenii cei mai apropiați pe Antoniu Tămaș?

„Chiar discutam cu un amic ieri și chiar îmi zicea: Dacă aș vrea să am un prieten, aș vrea să te am pe tine. Încerc de cele mai multe ori să ofer prietenilor mei din energia mea, din bunătatea mea. Tot timpul le pun problemele pe primul loc și încerc să le rezolvăm. Adică sunt foarte dedicat acestui lucru pentru că sunt convins că, la rândul meu, și eu am primit din partea lor.”

Bunătatea, cea mai de preț valoare pentru Antoniu Tămaș. O vede peste tot în jurul său!

„Bunătatea este un principiu pe care mă bazez. Făcând tenis de performanță, mi-a creat o personalitate foarte... tot timpul când îmi propun ceva, nu mă las până nu fac. Și atunci, cred că această constanță din viața de zi cu zi ar fi principala mea calitate.”
„Crezi că mai trăim într-o lume bună?”, l-a întrebat Alexandra Dumitru.

„Cu siguranță, cu siguranță. Este plin de oameni buni.” 

„Cum reușești să vezi bunătatea în oameni?”, a continuat gazda emisiunii.

„Cred că atragi ceea ce oferi până la urmă. Dacă te înconjori de oameni care chiar simți că merită să îi ai lângă tine, cred că acolo este cheia.”, spune tânărul artist.

3. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2024-08-23-at-12-51-14_98137800.jpg)

Aurel Tămaș, artist desăvârșit și părinte grijiuliu. Care a fost contribuția maestrului în cariera fiului său?

„El, încă de la început, pe lângă faptul că este un părinte, este un mentor și un prieten care m-a susținut și a fost alături de mine în orice decizie pe care am luat-o. M-a ajutat foarte mult la început, adică pot să zic că mi-a croit acest drum. La el am venit prima oară cu sugestia de a mă apuca de muzică. Și m-a ajutat foarte mult, în ideea în care își făcea tot timpul timp pentru mine, să cântăm împreună, să-mi dea tot felul de sfaturi. Chiar am cântat cu el de câteva ori vara trecută pe scenă.

 

Youtube video image

Citește și - Antoniu Tămaș, dezvăluiri despre debutul său în lumea muzicii: „Orice artist, mai ales unul în devenire, are și critici!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Alexandra Dumitru | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel