Culiță Sterp, nervos după ce Zanni a câștigat Survivor 2024. Ce-l nemulțumește pe artist: „Ce nu mi s-a părut ok este că...”

Data actualizării: | Data publicării:
Culiță, Iancu Sterp, captură video TikTok/ Survivor Românie
Descriere foto: Culiță, Iancu Sterp, captură video TikTok/ Survivor Românie

Culiță Sterp a avut prima reacție, după ce fratele său, Iancu, a pierdut finala Survivor All Stars.

Finala Survivor All Stars a împărțit România în două tabere, care și-au susținut favoritul până la ultimul vot pe care-l puteau trimite. Astfel, publicul a votat, iar Zanni a fost marele câștigător care a plecat acasă nu doar cu trofeul, dar și cu premiul în valoare de 100.000 de euro. Acest lucru nu i-a lăsat indiferenți pe fanii lui Iancu Sterp, dar nici pe familia sa, Culiță având o primă reacție pe rețelele de socializare. Artistul spune pe această cale că extrem de multe voturi nu au fost înregistrate, lucru care-l putea aduce pe Iancu pe podium.

„S-a terminat finala Survivor, felicitări Zanni, am făcut unul și mai devreme, dar l-am șters, pentru că eram puțin nervos. Acum sunt calm și gândesc la rece, ceea ce vă spun e că mă bucuram pentru Andrei și Zanni la fel cum mă bucur acum, dar îmi doream din suflet să câștige Iancu, mă bucuram și mai mult,  sânge din sângele meu, nici nu există discuții. Ce nu mi s-a părut ok este că nu se trimiteau mesajele, nu mergeau voturile și puteți să spuneți ce vreți, nu caut o scuză, dar a spus și domnul Dan că voturile au fost cele mai strânse de când există Survivor. S-a pierdut la câteva voturi.”, le-a explicat Culiță Sterp fanilor, printr-un mesaj realizat în mediul online.

Citește și: Iancu Sterp, acuzații împotriva Survivor România: „Sunt supărat. Nu au mers voturile pe numele meu, nu știu ce manevră a fost acolo”

Culiță Sterp, supărat pentru deznodământ

Astfel, dacă toate voturile s-ar fi înregistrat, Culiță Sterp este convins de faptul că nu Zanni ar fi fost marele câștigător, ci fratele său, care a fost extrem de susținut și care a fost votat de mulți oameni. Cu toate acestea, artistul spune cum zeci de oameni îi trimiteau dovada faptului că voturile nu se înregistrează.

„Dacă a fost foarte strâns, diferența ar fi trebuit să fie voturile care nu au mers, foarte multe nu s-ar trimis. Am print screenuri de la oameni care mi-au trimis, trimiteau de 10 ori mesaje și primeau două confirmări înapoi, nu se trimiteau voturile. Așa am pățit eu eu. Nu știu dacă a fost la Zanni așa, dar la Iancu așa s-a întâmplat.”, a continuat acesta.

Citește și: Mara Bănică continuă scandalul cu familia lui Culiță Sterp: „Nu-mi mai trimiteți mesaje cu înjurături, v-am acționat în judecată”

Ce i se pare nedrept artistului

Un alt lucru care i se pare nedrept acestuia este faptul că extrem de multe voturi au fost direcționate și către Andrei Ciobanu, publicul care l-a votat pe acesta ținând, fără doar și poate, și cu Iancu Sterp, cei doi fiind buni prieteni. Astfel, dacă voturile s-ar fi cumulat pentru fratele său, Culiță este convins de faptul că finalul ar fi fost altul.

„Plus că a fost și chestia că oamenii l-au mai votat o dată și pe Andrei, asta a fost o momeală, pentru că oamenii au cheltuit banii acolo. Dacă se adunau toate voturile și din prima etapă, și din asta, nici nu existau discuții. Nu sunt supărat, dar îmi pare rău. Felicitări Zanni, Doamne ajută, mergem înainte. Vă mulțumim din suflet pentru că l-ați votat și l-ați susținut. Acum, că nu au mers din cauza lor... asta încă nu știm.”, mai spune el.

Citește și: Sora lui Culiță Sterp sare în apărare mamei Geta și o pune la zid pe Daniela Iliescu: „Mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama”

@culita_sterp_official

Felicitari Zani, şi felicitări Iancu! asta e viata, castigi, pierzi, trebuie să mergi înainte! ????

♬ sunet original - Culiţa Sterp



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel