Culiță Sterp, probleme în aeroport. Artistului nu i s-a permis să urce în avion, după ce i-a fost controlat bagajul: „Au chemat Poliția”

Data publicării:
Captură video: Instagram/Culiță Sterp
Descriere foto: Captură video: Instagram/Culiță Sterp

Culiță Sterp nu s-a mai putut abține și a răbunit în mediul online. Artistului nu i s-a permis să urce în avion, după ce i-a fost controlat bagajul. După controlul de securitate, a fost chemată Poliția.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară, fiind căutat să cânte la evenimente, atât în România, cât și în străinătate. Artistul a mers recent la un eveniment în Londra, însă a avut parte de un incident neplăcut chiar în aeroport. Din cauza că avea parfumuri și deodorante care depășeau 100 de mililitri pe recipient, nu au putut fi aduse în avion, motiv pentru care i-au fost aruncate. Într-o postare făcută pe pagina sa de Instagram, Culiță Sterp a povestit întregul incident.

„Uitați-vă cum curg apele pe mine! Sunt în aeroport. Să vă povestesc ce pățesc! Și ieri și astăzi, dacă n-am fugit, am zis că pierd avionul. Am întârziat puțin la aeroport. Ieri am ajuns cu 20 de minute înainte să se închidă porțile și n-am mai avut timp să mă duc să dau bagajul la cală și am zis că-l iau cu mine direct. Aveam bagaj mare, unde aveam parfum, deodorant. Mi-au aruncat parfum de 150 de mililitri, cumpărat din Spania, trei deodorante din aeroport, 500 de euro s-au dus. Asta a fost în Londra, ieri”, a povestit Culiță, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Jador vrea să-și spargă și al doilea televizor? Cântărețul de manele a răbufnit în mediul online: „O să-l sparg și pe ăsta”

Culiță Sterp, probleme în aeroport. Artistului nu i s-a permis să urce în avion, după ce i-a fost controlat bagajul: „Au chemat Poliția”

Iar asta nu este tot. După ce i-au fost aruncate parfumurile și deodorantele, artistul a întâmpinat altă problemă. Pentru a putea urca în avion cu bagajul, Culiță Sterp a vrut să rupă roțile trolerului, însă la controlul de secruitate s-a descoperit că artistul avea o sumă prea mare de bani, câștigați la evenimentul pe care l-a susținut în londra, motiv pentru care a fost chemată Poliția. Și pentru că oamenii legii nu apărut, în cele din urmă, Culiță Sterp a primit aprobarea pentru a urca în avion.

„Alta problemă! «Nu-ți încape bagajul în tăvița asta. Nu poți să-l iei cu tine». Am dat acolo să rup roțile, dacă rupeam roțile încăpea la fix. Când au văzut că vreau să rup roțile au zis: «Hai, te las să-l iei, dar ce mai ai în bagaj». «Pai mai am și niște bani». «Câți bani ai cash?». Aveam banii de la cântare. «Cum? Atâta cash?! Nu se poate! De unde ai banii ăștia?». Imigrări, să sune la Imigrări, să vină Poliția. Zic: «Domnule, în 20 de minute pleacă avionul. Trebuie să plec».

Au zis: «Nu, stai puțin, că trebuie să vină Poliția, că ai prea mulți bani cash la tine și nu te putem lăsa să treci cu banii ăștia». «Domnule, i-am luat de la cântare. Cum voiai să-i iau? Uitați-vă cine sunt!». I-am arătat pe YouTube. Se uita la mine, a sunat la Imigrări. Am așteptat 5 minute, am mai stat un pic, ăia tot nu veneau. Mi-au dat pașaportul, m-am dus. Când am ajuns la poartă, avionul avea întârziere 3 ore”, a mai spus Culiță Sterp în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel