Cum a aflat Tudor Constantin că tatăl lui a murit: „M-au anunțat alții. Vlad, fratele meu vitreg, a omis!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Altceva cu Adrian Artene/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Altceva cu Adrian Artene/Instagram

Moartea marelui actor, Costel Constantin, a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe Tudor, unul dintre cei doi băieți ai săi. În loc să primească această veste tristă de la fratele lui vitreg, cea care l-a înștiințat că tatăl său s-a stins a fost o fostă colegă.

Actorul Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani, anul acesta, în data de 22 mai. Vestea i-a șocat pe rudele și apropiații actorului, mai ales ca nimeni nu știa că el ar fi avut probleme grave de sănătate. Printre apropiații, care nu se așteptau să se întâmple o asemenea tragedie, se numără și unul dintre fiii săi, Tudor Constantin.

Cum a aflat Tudor Constantin că tatăl lui a făcut infarct și a murit

Invitat în cadrul podcastului lui Adrian Artene, Tudor Constantin a explicat cum a fost anunțat că tatăl său a trecut în neființă și a dat din casă despre relația pe care o are cu Vlad, fratele lui vitreg. Conform spuselor lui Tudor, Vlad nu a binevoit să-i spună despre decesul tatălui său, chiar dacă este cadru medical. Cea care i-a dat această veste tristă a fost o fostă colegă.

„M-au anunțat alții, m-a anunțat o fostă colegă. Vlad nu m-a anunțat, probabil că a omis.”, a povestit Tudor Constantin, în cadrul podcastului menționat anterior.

După cum precizam anterior, Vlad este medic la Spitalul Pantelimon, lucru care a fost un privilegiu pentru marele actor. Fiul său, înainte de a muri, l-a monitorizat și s-a ocupat de problemele de sănătate cu care se confrunta Costel Constantin.

„Sunt convins că Vlad a avut foarte mare grijă de el. Recunosc că acum, la rece, regret că nu m-a sunat măcar cu câteva ore înainte. Totuși trebuia să-și dea seama că tatăl nostru nu se simte așa de bine sau imediat după ce a murit trebuia să mă sune. Din nefericire nu s-a întâmplat și asta e.”, a continuat Tudor Constantin.

Te-ar putea interesa și: Tudor Constantin, confesiuni despre tatăl său. De ce nu a vrut fiul lui Costel Constantin să ducă numele mai departe în lumea teatrului

Costel Constantin a murit împăcat

În podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, singurul fiu de sânge al marelui actor a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, cum au fost ultimele momente din viața lui Costel Constantin și cum acesta a reușit să își găsească liniștea înainte de a trece în neființă.

„Eu cred că s-a stins împăcat. Era un tip extraordinar, foarte puternic și un actor nemaipomenit.”, a declarat, vizibil emoționat, Tudor Constantin.

Însă acum, cel mai mare regret al lui Tudor Constantin este că nu a avut ocazia să fie alături de tatăl său în ultimele momente din viață. Acesta și-ar fi dorit să îi vorbească pentru ultima oară și să-i mulțumească că, datorită lui, a ajuns omul de succes de astăzi, chiar dacă nu i-a urmat meseria.

Te-ar putea interesa și: Doliu în teatrul românesc! A murit marele actor Costel Constantin



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel