Cum a ajuns Aurelian Temișan să fie confundat cu Cabral. Artistul a povestit întâmplarea amuzantă prin care a trecut

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Aurelian Temișan și Cabral, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Aurelian Temișan și Cabral, instagram/ colaj foto Spectacola

Aurelian Temișan a povestit cum a ajuns să fie confundat cu Cabral. 

Aurelian Temișan a povestit, în cadrul unui interviu, o întâmplare care l-a amuzat teribil, petrecută în urmă cu ceva timp pe o plajă. Mai exact, artistul a ajuns să fie confundat cu Cabral.

Cum a ajuns Aurelian Temișan să fie confundat cu Cabral

Artistul a mărturisit că un turist l-a confundat cu prezentatorul TV, asta după ce soarele arzător l-a bronzat destul de tare. Pentru că nu a vrut să-l dezamăgească pe omul care i-a cerut un autograf, acesta i-a dat un autograf turistului cu semnătura lui Cabral. 

„Aveam un bar pe plajă, în 2005 – 2006 -2007, chiar stăteam de dimineața până seara, de la răsărit până la apus. Nu aveam treabă cu barul efectiv, cât aveam cu șezlongul. Eram proprietarul barului, dar aveam om care lucra și aveam și un prieten foarte bun care e constănțean și care e maseur și care în fiecare zi venea și îmi făcea masaj. Avea și un ulei bun și de masaj, dar și de bronzat.

E perioada când am dat autografe, veneau mămici cu fetițe de mână și ziceau: Domnul Cabral, îi dați și fetei mele un autograf?’ Dădeam autograf și mă semnam Cabral ca să nu îi stric visul copilului. Deci eram atât de bronzat, aveam și părul negru și nu e nicio făcătură, asta era culoarea, că de fapt se vede la tălpi”, a declarat, pentru UNICA.ro, Aurelian Temișan.

Aurelian Temișan, un bărbat râvnit de toate femeile

Aurelian Temișan a avut parte de foarte multe experiențe inedite, de-a lungul zecilor de ani pe care și i-a petrecut pe scenă. Din categoria acestora nu au lipsit nici propunerile primite din partea admiratoarelor sale, care l-au abordat fără niciun pic de reținere pe artist. Faptul că Aurelian Temișan și Monica Davidescu au o relație extrem de longevivă de zeci de ani nu le-a împiedicat însă pe femei de la a-și da frâu liber sentimentelor. În  acest sens, juratul de la Te cunosc de undeva a dezvăluit faptul că, în urmă cu ceva timp, a primit chiar o astfel  de propunere din partea unei minore. 

„Ispitit? De nenumărate ori. Este în firea umană să ispitească, respectiv să fie ispitit. Una dintre laturile meseriei de artist este să întâlnești oameni care flirtează, din diverse motive. Sunt 34 de ani de scenă, mii de spectacole, aproape de fiecare dată am stat de vorbă cu oameni, aproape la fiecare spectacol a fost cineva care să vină și să vrea ceva de la mine. La Brașov a fost acea tânără de 17 ani: «Câți ani ai? 17? Mai stai un pic și vorbim peste 2-3 ani!». Eu am mai fost în Brașov, dar ea nu a mai apărut. Probabil îi trecuse. Și bine că i-a trecut!”, a spus Aurelian Temișan în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, difuzată la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel