Cum a ajuns ispita Marcel la Insula Iubirii. Mama sa a avut cel mai important rol: "Ce, ești nebună?"

Data publicării:
Youtube / Bursucu podcast
Descriere foto: Youtube / Bursucu podcast

Marcel Andrei este una dintre ispitele de la Insula Iubirii și a devenit celebru în urma apariției sale pe micul ecran. Cu toate acestea, cum a ajuns el pe platoul uneia dintre cele mai vizualizate emisiuni din România?

Marcel Andrei are o adevărată poveste despre cum a reușit să ajungă pe platoul Insula Iubirii. Tailanda nu este un mediu atât de străin pentru el, întrucât lucrează de ani de zile în Tenerife, acolo unde dorește să-și ia și casă.

Deși trage din greu pentru visurile sale, Marcel povestește cum a ajuns la Insula Iubirii, meritele nefiind în totalitate ale sale, ci ale unei cunoștințe.

„E o mică poveste și aici legată de asta. A fost întâmplător, eu nu m-am înscris, cineva m-a recomandat acolo. Întâmplarea a fost că persoana respectivă era în Tenerife pentru alte filmări. Nu îmi aduc aminte cum se numea emisiunea lui. Persoana care lucra pentru ei lucra și pentru Insula Iubirii. Cu acea persoană m-am întâlnit printr-o cunoștință”, povestește Marcel, la podcastul lui Bursucu.

Pentru a oferi niște claritate, Marcel are o relație foarte bună cu propria mamă. Astfel, aceasta își vizita fiul pe insula tropicală. Acolo, Marcel obișnuia să facă video-uri pentru TikTok, iar de când venise și mama sa în cadru vizualizările explodau.

Pentru că prinsese așa mult avânt, una dintre urmăritoarele sale i-a scris, spunându-i că va fi și ea în Tenerife într-o săptămână. Odată ajunsă, fana sa venise însoțită de o prietenă. Cea din urmă, aflându-se toți pe plajă, i-a propus lui Marcel să meargă la Insula Iubirii. 

Deși nu vrea să ofere prea multe detalii, Marcel spune că femeia respectivă făcea parte dintr-o altă emisiune pentru care se filma la momentul respectiv, fiind și o fostă concurentă Insula Iubirii.

„Mama mea abia venise în Tenerife, iar eu petreceam cu ea ca și cu oricare alt prieten. Am mers împreună la un spritz, la plimbare. Are 60 de ani, dar e în formă, nu mi-e rușine cu ea. E super open-minded. Dacă vreau să o las acasă, stă acasă, dar eu o chem cu mine. Mie îmi place să mă distrez cu mama, n-am nicio problemă. Când am fost cu ea în Tenerife, am observat că aveam impact mare cu ea pe TikTok, la un moment dat primind un mesaj de la o fată (nu dau nume). Ea participase la Insula Iubirii sezonul trecut.

Mi-a zis: "Vezi că o să vin și eu la Tenerife pentru o emisiune, pentru filmări." În acel moment, când a venit în Tenerife, i-am recomandat unde să meargă pe plajă. Eu începeam munca de la 4 la 12, așa că m-am dus mai devreme la plajă, pentru că aveam hotelul aproape. Ne-am văzut, am stat pe plajă, iar fata respectivă mi-a făcut cunoștință cu prietena ei și m-a întrebat dacă m-ar interesa să fiu ispită la emisiune.

I-am zis că de mai mult timp îmi doream, dar îmi era teamă că nu arăt bine, pentru că am avut probleme medicale și nu mai făcusem sport. Dar ea mi-a zis că nu e nicio problemă. Nu am luat-o în serios oricum.

Eu m-am dus la muncă și mi-am continuat treaba. Peste o săptămână, mi-a zis că m-a înscris la Insula Iubirii. Eu i-am zis: "Ce, ești nebună?" și ea îmi zicea să nu o refuz. Eu aveam muncă, trebuia să-mi iau un apartament acolo. Am aplicat și m-au acceptat. Și uite așa s-a întâmplat”, povestește Marcel, în podcastul lui Bursucu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel