Cum a apărut Cristina Spătar la 51 de ani! „Timpul nu iartă pe nimeni!” / „Bătrânețea”. Cântăreața a reacționat: „Și???”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Spătar
Descriere foto: Cristina Spătar

Cristina Spătar, „regina muzicii R&B”, are 51 de ani.

Anul acesta va împlini 52 de ani.

Într-un video pe Tik Tok, s-a postat fără filtre. Deși nouă ni se pare că arată foarte bine, au fost și comentarii răutăcioase. Unii s-au mirat că a îmbătrânit.

 

„Bătrânețea”, i-a scris o internaută, la care Cristina Spătar a zis: „Și???”

„Ce faină erai înainte...”, i-a scris un alt internaut.

 

„Timpul nu iartă pe nimeni...”, a scris o altă persoană.

 

Dar majoritatea fanilor au felicitat-o pentru modul în care arată. Are 51 de ani, dar se menține foarte bine! Nu-și arată vârsta.

 

Cristina Maria Spătar s-a născut pe 17 iunie 1972, în Bacău. Este supranumită de mass-media românească „regina muzicii R&B”.

 

La 28 de ani, cu sprijinul Media Pro Music, cântăreața a lansat primul său album, „Rămâi lângă mine”, care a avut ca single-uri de referință piesele „Tu ești viața mea" și „Întoarce-te la mine". După lansarea albumului, a mers într-un turneu alături de trupele Exotic, Valahia și LA. În 2002 și-a lansat al doilea album al său, „Mesaj de Dragoste".

 

CITEȘTE ȘI: Mirela Vescan, cea mai cunoscută specialistă în make-up, pusă la zid de familia ei. „Zero barat. Bullying total!” / video - https://www.spectacola.ro/mirela-vescan-cea-mai-cunoscuta-specialista-in-make-up-pusa-la-zid-de-familia-ei-zero-barat-bullying-total-video_36700.html

 

 

Iată clipul care a încins o dezbatere pe Tik Tok:

 

 

@cristina.spatar Spre Poiana Brașov....???????????? #fypシ @Aurelius Împăratul Romanilor ♬ sunet original - Cristina Spătar

Clipul a fost șters, așa că vă prezentăm doar o captură foto din el:

 

2. -imagine fara descriere- (cristina-spatar_98543000.jpg)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel