Cum a cucerit-o Victor Cornea pe Andreea Bălan: „Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

 Andreea Bălan a dezvăluit cum a ajuns să formeze un cuplu cu Victor Cornea.

Andreea Bălan și Victor Cornea se iubesc deja de câteva luni de zile, cei doi formând unul dintre cele mai noi cupluri din lumea mondenă. Chiar dacă vedeta nu e atât de discretă cu viața sa personală și își ține constant fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în cuplul celor doi, puțini sunt cei care știu cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi îndrăgostiți. Așadar, se pare că totul a început în mediul online, spre surprinderea Andreei Bălan, care mărturisește că, de regulă, nu răspunde avansurilor pe care le primește pe Instagram. Cu toate acestea, Victor Cornea a avut o abordare diferită, lucru care a determinat-o pe blondină să-i dea o șansă.

”Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj „Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu „Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show, potrivit cancan.

Citește și: Andreea Bălan, emoționată peste măsură de Victor Cornea: „Așa ceva nu am crezut că o să trăiesc. Îmi vine să plâng”

Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată

Chiar dacă după divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a așteptat o perioadă de peste 3 ani pentru a-și reface viața, semn că nimeni nu era destul de bun pentru a intra în viața fetițelor sale, vedeta este extrem de fericită alături de Victor Cornea, care este fix așa cum aceasta își dorea. Mai mult, nici diferența de vârstă dintre cei doi nu este una relevantă, spunea recent solista, care mărturisește că ea este oricum vizibil mai tânără decât o spune vârsta din buletin.

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

VEZI și: Imagini de senzație din vila Andreei Bălan. Cum arată casa în valoare de 850.000 de mii de euro

Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă

Deși Andreea Bălan are o carieră care o solicită foarte mult, vedeta își face timp să-și însoțească iubitul și la competiții, semn că relația este una foarte serioasă. Totuși, Victor Cornea nu își dorește să spună nimic despre diferența de vârstă dintre cei doi, întrucât iubirea este mult mai importantă.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel