Cum a fost primit iubitul Cristinei Ciobănașu în familia acesteia: „A fost o perioadă dificilă și pentru ei, dar și pentru mine”

Data publicării:

Cristina Ciobănașu a vorbit despre mutarea alături de actualul său iubit și despre cum l-au primit părinții săi în familie pe Alex.

Până să se mute cu actualul său iubit, Cristina Ciobănașu a locuit cu părinții săi, de care a trebuit însă să se „desprindă” treptat, pentru a sta alături de jumătatea sa. Acest lucru nu a fost deloc unul ușor, mărturisește actrița, care spune că nici cei doi adulți, dar nici ea, nu s-au acomodat prea repede cu schimbarea bruscă din viața lor. Cu toate acestea, în acest fel au învățat să se prețuiască mai mult unii pe alții și să profite și mai mult de prezența reciprocă, spune ea.

„Mutarea s-a întâmplat cumva treptat, dar sigur că au început să îmi simtă lipsa instant, pentru că nu mai eram acasă chiar în fiecare dimineață la cafea și nici în fiecare seară să urmărim filme și seriale împreună și așa mai departe. A fost o perioadă dificilă și pentru ei, dar și pentru mine, însă cred cumva că acum apreciem și mai mult timpul (prea puțin) pe care îl petrecem împreună.”, a declarat Cristina Ciobănașu, potrivit viva

Te-ar putea interesa și: Pandemia, vinovată pentru despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu: „Ne-am dat seama că noi nu ne găseam subiecte de discuție”

Cum a decurs prima întâlnire dintre Alex și părinții săi

Mai mult, Cristina Ciobănașu spune că cei doi erau extrem de curioși să-i cunoască actualul partener care a cucerit-o. După mulți ani în care erau obișnuiți cu prezența lui Vlad Gherman, de care însă actrița s-a despărțit acum ceva timp, părinții Cristinei au vrut să-l cunoască la fel de bine și pe Alex, actualul său partener, cu care aceasta are planuri mari de viitor.

„Exista o mare curiozitate din partea părinților. Simțeau nevoia să îl descoase, căci voiau să se asigure că fata lor e pe mâini bune. Au fost extrem de atenți la tot ce vorbea Alex și, urmărind din exterior, mi s-a părut foarte amuzant. A fost o întâlnire relaxată, după care au urmat multe altele.”, a continuat actrița.

VEZI și: Oana Moșneagu, declarație de dragoste emoționantă pentru Vlad Gherman: „Să ne fim vară în suflet iarna asta”. Cei doi se căsătoresc în 2024

Ritualul la care nu renunță Cristina Ciobănașu

Nu în ultimul rând, chiar dacă s-a mutat din casa părintească, Cristina Ciobănașu spune că nu sare niciodată peste masa luată în familie, care are întotdeauna loc duminica. Mai mult, aceasta obișnuiește să-și viziteze părinții și singură, o dată pe săptămână, acolo unde cei trei urmăresc performanța acesteia din cadrul serialului de pe Antena 1.

„Masa de duminică este întâlnirea de la care nu lipsim decât dacă suntem plecați din București. Ne strângem toți la masă și ne bucurăm unii de alții, dar mai ales de cei mici, care nu mai sunt chiar atât de mici. Și ne minunăm cât de repede au crescut…

Eu le mai fac o vizită în timpul săptămânii, joi sau vineri seară, în funcție de cum reușesc să mă organizez, atunci când urmărim serialele realizate de Ruxandra și stăm de povești doar noi trei. Dacă mai am drumuri prin zona în care locuiesc, mai trec la o cafea și mare le e bucuria când mă văd. Cert e că ne-am dori să ne vedem mai des, așa că mă bucur că vine vacanța, ca să ne putem îndeplini această dorință.”, mai spune ea.

VEZI și: După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel