Cum a pierdut, de fapt, Irinel Columbeanu toată averea: „Am băgat banii aici și nu a mers”. Tzanca Uraganu îl ia sub aripa sa

Data actualizării: | Data publicării:
Irinel Columbeanu, Tzanca Uraganu/ captură video Youtube
Descriere foto: Irinel Columbeanu, Tzanca Uraganu/ captură video Youtube

Irinel Columbeanu și Tzanca Uraganu au fost invitați în cadrul unui podcast, unde au făcut mai multe dezvăluiri savuroase.

O țară întreagă știe cunoaște precară în care se află în prezent Irinel Columbeanu. Dacă pe vremuri, acesta se bucura de cel mai luxos stil de viață și de un trai complet lipsit de griji, în ziua de astăzi, fostul milionar a ajuns să trăiască din donațiile oamenilor, care-l ajută să-și plătească costurile azilului unde-și duce în prezent zilele. Dacă extrem de mulți oameni, printre care și persoane publice, l-au pus la zid pentru situația fără precedent în care a ajuns și pentru faptul că nu a știut să-și gestioneze resursele la momentul potrivit, alții s-au hotărât să-i sară în ajutor acestuia, fie doar moral sau financiar. Printre aceste persoane se încadrează și manelistul Tzanca Uraganul, care este hotărât să-l ia sub aripa sa pe Irinel Columbeanu și să-l ajute de acum cu ceea ce are nevoie. De asemenea, artistul le-a transmis și un mesaj dur celor care-l critică pe fostul afacerist.

„O să mai meargă cu noi pe ici, pe colo și mai vreau să transmit un mesaj, că multă lume vorbește în comentarii. Domul Irinel, când a avut bani mulți, a făcut vreodată rău cuiva, a deranjat pe cineva? Când un om își bate joc de cineva, atunci poți să vii cu comentarii, el a avut bani, să fie sănătos, a făcut ce a vrut el cu banii lui. Majoritatea vorbiți... omul ăsta nu a deranjat pe nimeni, nu trebuie să râdem de nimeni în această situație.”, spune Tzanca Uraganu, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Te-ar putea interesa și: „Nu am vorbit nicăieri despre asta”. Mălina Avasiloaie, confesiuni emoționante, în premieră: „E prima dată când am puterea să povestesc secvența asta”/ VIDEO

Cum a pierdut Irinel Columbeanu toată averea

Totuși, manelistul a fost curios să afle cum a putut pierde Irinel Columbeanu întreaga avere, care, după părerea sa, i-ar fi asigurat lejer traiul pe toată viața. Astfel, acesta a fost surprins să afle că fostul soț al Monicăi Gabor a investit toate sumele din conturi pentru o afacere cu care era sigur că va cuceri piața și pe care își dorea să i-o lase moștenire fiicei sale. Planurile nu au decurs însă așa cum s-a așteptat, iar banii s-au risipit degeaba.

„Cum se poate să cheltui atâția bani, domnule Irinel?”, l-a întrebat manelistul.

„Am făcut o alegere proastă. Am investit într-un ciment care se întărea mai repede, am băgat toți banii aici și nu a mers. M-am gândit că ar fi o afacere pe care să i-o las moștenire fiicei mele.”, i-a răspuns fostul milionar.

„Măcar 5 milioane trebuia să puneți deoparte, să uitați de ei, și din banii aceia trăiați toți. Acum aud pentru prima dată, domnul Irinel a încercat să facă o afacere, nu s-a dus la jpcuri de noroc, ca alții, a încercat să facă mai mult, deși el era asigurat pe viață.”, a continuat cântărețul.

VEZI și: „Paul Ipate și Cosmin Seleși sunt niște țațe, și pe tine te bârfesc.” Cine l-a avertizat în direct pe Cătălin Măruță

 

Mai mult, artistul l-a întrebat pe Irinel Columbeanu și despre legătura pe care o are cu Irinuca. Astfel, acesta a spus că vorbește frecvent cu adolescenta în vârstă de 17 ani. 

„Îi scriu, îmi răspunde, mă sună. E singurul copil.”, i-a mai spus Irinel Columbeanu cântărețului.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel