Cum a reacționat Andreea Marin când a fost întrebată de iubitul Violetei: „Aici rămâne discuția”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Andreea Marin, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Andreea Marin a oferit mai multe detalii cu privire la relația pe care o are cu fiica sa, Violeta.

Andreea Marin este extrem de mândră de toate realizările pe care a reușit fiica sa să le marcheze până în prezent, făcând de-a lungul timpului diferite sacrificii, astfel încât Violeta să crească cât mai frumos și armonios. Chiar dacă mulți părinți nu-și dau seama dacă aceste sacrificii sunt văzute de către copil, Andreea Marin spune că Violeta a ajuns în pragul maturității în care își dă frâu liber gândurilor și exprimă concret ce simte. Recent, vedeta a primit un mesaj simplu, dar emoționant de la fiica sa, care a făcut-o instant să izbucnească în lacrimi.

„Zilele trecute mi-a spus „Mami, îți mulțumesc atât de mult, ești tot timpul alături de mine, chiar și când ești departe”, eram plecată o zi două și mi-au dat lacrimile. Uneori nu știm dacă copiii noștri realizează prin câte trecem pentru ei și când îți mărturisește asta îți dai seama că știi, că vede și că nimic nu e degeaba. Amândouă purtăm numele mamei, Violeta.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Moartea mamei lui Christian Sabbagh, învăluită în mister: „A murit brusc, am încercat tot felul de scenarii. Nu știu ce s-a întâmplat cu ea”

Ce spune despre relația Violetei

Ajunsă la vârsta de 16 ani, Violeta și-a făcut și o relație pe care nu o ține ascunsă de ochii lumii, ci a făcut-o cunoscută și pe social media. Chiar dacă Andreea Marin a fost destul de reținută la acest capitol și nu și-a dorit să intre prea mult în viața personală a fiicei sale, aceasta a oferit totuși câteva detalii cu privire la băiatul care îi este în prezent jumătate fiicei sale.

„Nu voi vorbi despre asta, este viața ei intimă și acolo va rămâne. Este un băiat minunat, dar aici rămâne discuția. A depășit 16 ani, deci este și firesc să aibă un prieten, a și avut un aport extraordinar în viața ei deja, probabil că și ea în viața lui, îi iubesc, sunt copiii mei. Mă bucur că s-a întâmplat așa.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Majda, rețetă de gem cu căpșuni și banane. Se prepară în doar câteva minute, iar rezultatul e delicios

A încurajat-o să meargă să cânte alături de Ștefan Bănică

În urmă cu ceva timp, Violeta a avut și prima apariție publică pe scenă, acolo unde a cântat alături de tatăl său la unul dintre concertele sale. Toată sala a rămas înmărmurită atunci, neștiind că aceasta a fost înzestrată cu așa un talent. Acum, Andreea Marin spune că a încurajat-o constant pe tânără să scape de emoții și să împărtășească cu toată lumea pasiunea pe care o are pentru muzică.

„Am încurajat-o foarte mult, pentru că nu voia să apară în fața publicului. Ea cântă în fiecare zi acasă superb, compune și am întrebat-o de multe ori de ce nu vrea să facă, nu voia sub niciun chip, cred că a fost un prag al vârstei. 

Nu voi vorbi despre asta, acesta lucruri sunt prea intime (n.r. dacă Violeta i-a cerut să se împace cu Ștefan Bănică), le țin pentru noi.”, a mai spus ea.

Citește și: Cât costă rochia de mireasă a Oanei Moșneagu: „Plănuiesc să o vopsesc ca să o port și la evenimente”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel