Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Xtra Night Show
Descriere foto: Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Cătălin Botezatu a fost invitat recent în cadrul emisiunii „Xtra Night Show", unde Dan Capatos a adus în discuție un subiect legat de copiii designerului. Mara Bănică l-a întrebat direct câți copiii are, iar celebrul creator de modă i-a oferit un răspuns.

Cătălin Botezatu este de departe unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi din țară, dar și unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbizul românesc. Creatorul de modă se poate declara împlinit pe plan profesional. Cu toate acestea, mulți s-au întrebat ce se întâmplă în viața sa personală și câți copii are, de fapt. Cătălin Botezatu este însă o persoană discretă și a încercat să-și păstreze viața privată cât mai departe de ochii curioșilor.

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” nu este și nu a fost căsătorit niciodată, însă a avut de-a lungul anilor mai multe relații cu femeie celebre. Deși niciuna nu a reușit să îl facă să renunțe la burlăcie, unele dintre ele i-au dăruit copii. Deși mult timp s-a vehiculat că celebrul creator de modă este tatăl a doi băieții, adevărul este altul. Cătălin Botezatu este, de fapt, tatăl mai multor copii, după cum el însuși a declarat în urmă cu un an în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Te-ar putea interesa și: Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Cum a reacționat Cătălin Botezatu, după ce a fost întrebat de Capatos despre copiii săi

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Dan Capatos l-a întrebat despre un titlu de știre legat de câți copii are de fapt, însă nu a oferit declarații recente pe această temă. În cadrul aceleiași discuții, Mara Bănică, coprezentatoarea emisiunii, a intervenit întrebându-l direct pe Cătălin Botezatu câți copii are cu adevărat, iar acesta a răspuns glumeț: „Câți vrea el”. 

Dan Capatos: Am zis că trebuie să te întreb. Îmi vin notificări pe telefon, știri. Titlul era «Câți copii are cu adevărat Cătălin Botezatu». Ce e prostia aia? Am citit doar titlul.

Cătălin Botezatu: Dar ce, a mai apărut? 

Dan Capatos: Da, da. Ieri, alaltăieri.

Cătălin Botezatu: Nu am citit.

Dan Capatos: Am crezut că ai declarat tu ceva.

Cătălin Botezatu: Nu.

Dan Capatos: A, e ceva în genul ăla «Ce boală are Dan Capatos».

Cătălin Botezatu: Sunt anumite televiziuni de la care am pretenții. Spun că sunt pe patul de spital, dar eu sunt bine.

Dan Capatos: A, în genul ăla. Credeam că ai mai dat tu vreo declarație.

Cătălin Botezatu: Nu, nu, nu. Astea sunt ceva rău.

Mara Bănică: Dar câți copii are cu adevărat? 

Cătălin Botezatu: Câți vrea el.

Te-ar putea interesa și: Babasha, probleme grave de sănătate. Artistul s-a trezit cu fața semiparalizată. În ce stare se află acum și de la ce a pornit totul / Foto

Dan Capatos: M-am întrebat dacă ai mai declarat tu ceva.

Cătălin Botezatu: Nu.

Mara Bănică: Are doi copii. A spus. Dar vrei să mai faci?

Cătălin Botezatu: Vrei să fii tu mama copilului?

Mara Bănică: Când mai dăm ochii cu domnul meu în aeroport, ce zici tu la întrebarea asta? 

Cătălin Botezatu: Sunt prieten dinainte cu tine.

Mara Bănică: Nici tu nu cred că mai vrei.

Cătălin Botezatu: Doamne, nu mai vreau nimic, nici nevastă, nici copil. Aș vrea să am o fetiță mică, drăgălașă, să rămână mică, să merg cu ea în vacanțe, să o alint. Aș vrea. (...) Un copil este binevenit oricând. Este o binecuvântare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel