Cum a reacționat fiica lui Teo Trandafir, când a auzit că mama sa nu mai lucrează în televiziune: „Am zăpăcit-o”

Data publicării:

Teo Trandafir a dezvăluit cum privește fiica sa faptul că vedeta nu mai lucrează pentru moment în televiziune.

Teo Trandafir a dispărut de o vreme din luminile reflectoarelor, după ce Kanal D a decis să îi scoată pentru o vreme emisiunea de pe post. Chiar dacă șefii trustului au spus că vedeta va reveni curând în platou, acolo unde îi este locul, aceasta se pare că nu și-a dorit să aștepte prea mult o nouă propunere, astfel încât și-a găsit în timp scurt un nou loc de muncă. De data aceasta, nu este însă vorba despre televiziune, ci despre radio, prima sa dragoste. Vedeta a dezvăluit, astfel, și cum a reacționat fiica sa, când a auzit de această schimbare bruscă de carieră.

„S-a bucurat din suflet, pentru că știe ce înseamnă radioul pentru mine, am zăpăcit-o cu atâtea povești care erau legate de radio. S-a bucurat pentru că știa cât contează radioul pentru mine, știa că acolo am început, acolo am învățat lucruri pe care ulterior le-am aplicat în TV. În TV am învățat mai degrabă compasiunea, bucuria de a interacționă față în față. La radio e altceva, nu e atât de diferit încât să fie incompatibile. Ea s-a bucurat pentru mine, așa cum și eu mă bucur pentru fiecare dintre lucrurile pe care ea mi le povestește.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit unica.

Citește și: Cristi Brancu, motivul pentru care nu s-a suportat Teo Trandafir. Cei doi nu și-au vorbit timp de 20 de ani: „Relația noastră a început prost”

Nu știe dacă e vorba de o pauză sau decizia e permanentă

Mai mult, acum ceva timp, vedeta era destul de sceptică cu privire la întoarcerea sa pe micile ecrane. Chiar dacă pare că și-ar dori în orice moment să fie din nou în viața publicului care i-a fost fidel de-a lungul anilor, Teo Trandafir nu privește însă acest lucru drept o tragedie și spune că totul se va întâmpla la timpul potrivit.

„Nu e o tragedie. E o perioadă, ca-n viața fiecăruia. Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Cred că lucrurile se așază în felul lor natural, așa cum am sperat întotdeauna. E foarte posibil să fie vorba doar de o pauză.  

La acest capitol (n.r. dacă va avea o nouă emisiune ), trebuie întrebați cei de la Kanal D.”, a declarat Teo Trandafir pentru cancan.

Citește și: Trucurile care o mențin pe Teo Trandafir în formă, după ce a slăbit 60 de kilograme: „Este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc...”

Este foarte împlinită cu ceea ce face în prezent

Chiar dacă televiziune face parte din inima sa, radioul este însă prima iubire a vedetei, motiv pentru care aceasta este recunoscătoare pentru că a putut, după o vreme lungă de timp, să profeseze din nou în acest domeniu. Mai mult, aceasta spune că s-a împrietenit foarte repede și cu colegul de studio, astfel încât cei doi se înțeleg de minune și formează perechea ideală de prezentatori.

„E fabulos. Suntem de la 16 la 19. Eu și cu Mihai ne înțelegem absolut fantastic. Pentru noi e esențial. Că ne simțim din priviri, că știm exact cum să facem ca să nu vorbim unul peste celălalt. Ne place amândurora foarte mult ceea e facem.

Eu fac parte dintre pionierii radioului independent. Am avut așa un moment de panică. Mihai e atât de bun, deși are doar 24 de ani. Mi-a fost teamă că nu o să mă ridic la nivelul lui. Dar cu delicatețea lui, cu un pic de străduință, reușim. Și chiar ne gândeam aseară, după ce am ieșit, că devenim din ce în ce mai armonioși.”, a continuat aceasta, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel