Cum a reușit Adi Sînă să o cucerească pe Anca Serea. Artistul s-a trezit și cu un refuz: „I-am zis că situația mea este foarte complicată și că nu vreau să-l dezamăgesc”

Data publicării:

Adrian Sînă a dezvăluit cât de greu i-a fost să o cucerească pe Anca Serea. 

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se mândresc cu familia frumoasă pe care o au. Împreună au dat naștere la șase copii și se declară împliniți din toate punctele de vedere.

Cum a reușit Adi Sînă să o cucerească pe Anca Serea

Adi Sînă și Anca Serea au fost invitați în cadrul podcastului „Fain&Simplu”, cu Mihai Morar, acolo unde au vorbit despre momentul în care s-au cunoscut. Artistul a recunoscut faptul că soția sa l-a refuzat prima dată, însă, într-un final, a cedat la insistențele lui și a acceptat să-i acorde o șansă.

Anca Serea: Cred că este al treisprezecelea Valentine`s Day pe care îl petrecem împreună.

Adi Sînă: Prima întâlnire nu a fost chiar o întâlnire, a fost o coincidență. Se poate spune și întâlnire, pentru că îmi amintesc perfect data, locul, momentul, însă prima întâlnire, cu adevărat, a fost după Valentine`s Day, deci cred că nu sunt chiar 13 ani. 

Anca Serea: Eu am pus i anul acesta. Hai că îmi amintesc că vorbeam la telefon și m-ai păcălit că vii în seara de Valentine`s Day cu un trandafir și nu ai venit și făceai videoclip cu Lora. Îmi aduc aminte perfect. Lora nu are niciun amestec, să ne înțelegem.

Adi Sîna: Da, s-a întâmplat să filmez în anul respectiv și nu am ajuns cu flori. Asta era în 2011, în urmă cu 13 ani. Nu m-am gândit că o să fim împreună și că o să creștem șase copii. Am ieșit la restaurant, a acceptat invitația mea după niște zile în care am insistat cu telefoane, cu mesaje și la un moment dat mi-a spus că nu vrea ca eu să-mi fac o impresie greșită, că vrea să rămânem la stadiul acela și că poate ar trebui să-mi văd de viața mea. Cu alte cuvinte, m-a refuzat. 

Anca Serea: Hai că te-am refuzat elegant!

Adi Sînă: Probabil că ea nu era pregătită pentru un date, probabil că eu nu eram bărbatul potrivit. Și atunci am înțeles cum stau treburile, am acceptat refuzul , mi se mai întâmplase și aia a fost. Nu știu cum, dar la câteva zile distanță i-am mai trimis un mesaj, într-o dimineață și mi-a răspuns total diferit, răspunsul ei la mesajul meu era total într-o altă direcție față de cea pe care o stabilisem deja. 

Anca Serea: Mi-a dat timp să mă gândesc și să reconsider anumite chestiuni. A fost foarte amuzant și îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri, dar a trecut timpul atât de nemilos peste noi. Eram în fața porții, oprită cu mașina, pentru că mi se întâmplă foarte des asta, este momentul meu de respiro, dau drumul la radio și ascult muzică. Fix când am primit mesajul de la Adi stăteam în mașină și ascultam muzică. Deci, refuzul meu a fost asa, i-am zis că situația mea este foarte complicată și că nu vreau să-l dezamăgesc, că am un bagaj mare în spate, că nu sunt doar eu, singură, dar mi-a părut bine să vorbim. Și iată că a avut marele noroc că a mai insistat și la câteva zile de la refuzul meu. Adi a fost cu totul special în viața mea și în viața noastră, surprinzător pot să zic. A fost norocos!

Adi Sînă: Deci, la câteva zile distanță de refuz a avut un răspuns pozitiv și atunci mi-a acceptat invitația la restaurant, am ieșit la un restaurant libanez.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel