Cum a reușit Carmen Tănase să slăbească 10 kilograme în doar 3 luni. Actrița are acum 6 mese pe zi: „Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac pentru că îmi era jenă”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Tănase, captură YouTube/ Galben
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Tănase, captură YouTube/ Galben

Carmen Tănase se simte foarte bine în pielea ei, după ce a reușit să dea jos 10 kilograme în doar 3 luni.

Carmen Tănase, în vârstă de 63 de ani, a uimit pe toată lumea cu transformarea sa. Actrița a reușit ca în doar 3 luni să dea jos 10 kilograme cu ajutorul dietei scandinave. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Carmen Tănase a mărturisit că a slăbit sănătos, fără să se înfometeze, pentru că are 6 mese pe zi. De asemenea, actrița este bucuroasă că acum toate hainele pe care le are în garderoba îi vin perfect.

„Am slăbit 10 kilograme în 3 luni. Nu e prima dată când țin o cură de slăbire, dar e prima dată când e eficientă și ține. Eficiente au mai fost pe moment și după aceea se pun la loc mai multe kilograme. Eu știam de dieta asta. E o dietă scandinavă. Este cea mai bună, cea mai eficientă și cea mai normală, adică nu suferi de foame, că asta era problema. Nu știu dacă aveam probleme de sănătate, că nu mi-am făcut analizele, dar spatele, greutatea aceea pe care o duci în plus, mă durea spatele, plus că arătam ca un butoi. 

Nu se mai putea așa ceva. Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac pentru că îmi era jenă, îmi era rușine, nu mă mai duceam nicăieri. Îți spun eu de ce mă îngrășăm. Pentru că, fiind toată ziua plecată, ori la filmări, ori în deplasări, nu ai când să te așezi la masă, să mănânci și tu normal. Mănânci prin benzinării, mănânci sendvișuri, pâine, aiurea, noaptea când vii și așa mai departe. Așa se pun și kilogramele. Dieta e genială și mănânci de rupi. Și nu slăbești rău, ci uniform. Mi-a fost greu cu cele 6 mese pe zi, pentru că uneori nu puteam să le mănânc pe toate. Ideal este să mănânci 6 mese, pentru că alea sunt slab calorice. Conțin 800 de calorii. Este imposibil să nu slăbești”, a spus actrița Carmen Tănase, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Cristina și Andrei Rotaru s-au despărțit? Avem dovada că în urmă cu o lună singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii era împreună / Foto

Carmen Tănase s-a lăsat pe mâna medicului estetician. La ce intervenție a apelat actrița 

Actrița a mărturisit, totodată, că a apelat recent la ajutorul medicului pentru a elimina ridurile fine de pe chip. Carmen Tănase a recunoscut că i-a fost frică înainte de a recurge la procedura estetică pentru umplerea șanțurilor nazolabiale și liniilor marionetelor, dar acum este mulțumită de rezultat.

„Am făcut (n.r. proceduri estetice), da, dar mi-a fost teamă. Am făcut aici, am aflat și eu cum se numesc, ridurile marionetă. Aici mi-a făcut, nu știu, patru sau cinci înțepături. Nu am dormit toată noaptea înainte. Mi-a fost frică, dar a fost foarte bine și, uite, că nu se vede. M-am temut să nu mă schimb. Nu că aș fi vreo frumusețe, dar nu aș vrea să văd altceva în oglindă. Nu îmi place chestia aceasta și a ieșit extraordinar.

Nu am zis că nu vreau să am de a face cu intervențiile estetice, eu am spus că nu înțeleg persoanele care se schimbă sau se fac toate la fel cu intervențiile astea, adică toate arată la fel, cu buze, sunt sprâncenele ridicate și așa mai departe. Acum dacă ai nasul lung, deviație de sept sau ai nasul strâmb și te deranjează, îți faci, normal”, a mărturisit Carmen Tănase, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel