Cum a reușit Mariana Anghel să slăbească 43 de kilograme. Alimentele pe care nu le mai consumă

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook Mariana Anghel
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook Mariana Anghel

Interpreta de muzică populară Mariana Anghel a reușit să slăbească 43 de kilograme, ajungând de la 108, la 65 de kilograme. Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, cântăreața a dezvăluit care sunt metodele prin care a slăbit și ce a ajutat-o cel mai mult în acest proces.

Mariana Anghel a demonstrat că atunci când își pune ceva în minte, nu se dă bătută. Artista și-a dorit să scape de kilogramele în plus și a reușit să slăbească un impresionant număr de 43 de kilograme. Aceasta a adoptat o dietă riguroasă și a renunțat la anumite alimente, însă, astăzi se mândrește cu transformarea sa și cu faptul că a găsit determinarea de a-și schimba stilul de viață.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, artista a dezvăluit că în urma unor analize medicale a aflat că suferă de diabet de tip doi, ficat gras, tensiune oscilantă și colesterol ridicat, ceea ce a determinat-o să ia măsuri pentru sănătatea sa. Pe lângă schimbarea dietei, Mariana a început și ședințe de psihoterapie, convinsă că sănătatea fizică este strâns legată de cea mentală.

Te-ar putea interesa și: Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

„Am recurs la o disciplină extraordinară”

Cântăreața ajunsese la 108 kilograme, dar nu considerase greutatea un motiv de îngrijorare până când o simplă fotografie a declanșat dorința de schimbare. Începutul anului 2023 a fost punctul de cotitură, când Mariana a văzut o imagine cu ea din timpul unui spectacol și abia s-a recunoscut. Acela a fost momentul în care a hotărât că trebuie să facă o schimbare majoră. Acum, artista a scos din alimentație glutenul, zahărul și prăjelile.

„Orice gras nu poate să se aplece, transpiră, nu poate să urce scările. Pentru mine, respirația e cea mai importantă. Am mers la medic, mi-a cerut niște analize, am constatat că am diabet de tip doi, colesterol, ficat foarte gras, tensiune oscilantă.

Te-ar putea interesa și: Alimentele care cresc imunitatea copiilor. Dr. Mihaela Bilic a oferit o serie de sfaturi

M-a ajutat cinci luni cu injecții, au început să se regleze analizele, iar în februarie a fost eliminată fierea cu pietre foarte multe, iar asta a dus și la mai mult slăbit. Am recurs la o disciplină extraordinară, am intrat pe un program de nutriție și asta m-a ajutat să schimb totul. Am făcut și șase luni de terapie, orice problemă are și o cauză emoțională. Nu cred că există dietă pe care eu să nu o fi încercat sau produse, tot am încercat. Până când nu am luat legătura cu un medic”, a mărturisit Mariana Anghel în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel