Cum a reușit medicul Monica Pop să dea jos 37 de kilograme: „Sunt lucruri nemedicale și nu o să spună niciodată un medic serios așa ceva”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Medicul Monica Pop a dezvăluit cum a reușit să slăbească 37 de kilograme fără ajutorul unui nutriționist.

În urmă cu câțiva ani, medicul Monica Pop a apelat la o dietă drastică, în urma căreia a slăbit nici mai mult, nici mai puțin de 37 de kilograme. Celebrul medic oftalmolog a reușit să dea jos kilogramele în plus fără ajutorul unui medic nutriționist. Pentru a găsi o motivație, Monica Pop a mers la magazin și și-a cumpărat o bluză cu câteva mărimi mai mici și nu s-a lăsat până nu a reușit să o poarte.

Cum a reușit medicul Monica Pop să dea jos 37 de kilograme

Timp de 9 zile nu a mâncat nimic și a băut doar apă, astfel că lumea începea să nu o mai recunoască pe stradă. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, medicul Monica Pop spus cum a reușit să scape de kilogramele în plus și să ajungă la greutatea dorită.

„9 zile nu am mâncat nimic. În aceste 9 zile m-am dezumflat foarte tare. Am slăbit câteva kilograme. Într-un magazin erau 2 doamne mai în vârstă și una a zis: «Uite-o pe aia de la ochi!» și cealaltă: «Nu e ea, că aia e mai grasă.» Mi-a plăcut foarte mult că au zis așa. În aceeași zi m-am dus la spital fără mașină și aveam ochelari de soare. Doamna de la poartă a zis că nu am voie să intru acolo. Nu m-a recunoscut.

Foarte bine m-am simțit pentru treaba asta. Nici vorbă de dietă cu apă, dar într-adevăr, nimic nu am mâncat timp de 9 zile. După aceea, n-am mai putut să țin pentru că după 9 zile mi-a fost rău. Am făcut o observație pe care o recomand tuturor. Mâncăm prea mult”, a spus medicul Monica Pop, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Medicul Monica Pop a rupt tăcerea în scandalul cu Adriana Bahmuțeanu, după 9 ani. În ce relații sunt acum cele două: „A fost o discuție foarte neplăcută”

Cum și-a dat seama că mânca mai mult decât avea nevoie

La un moment dat, medicul Monica Pop și-a dat seama că mânca mai mult decât era necesar. Observând acest lucru în mod repetat, a observat că senzația de sațietate apărea mai repede decât își imagina. Într-o zi, după ce fusese întreruptă în timpul mesei de un apel telefonic, s-a întors la masă și a realizat că nu mai avea nevoie să mănânce, deși abia gustase din mâncare. 

„Eram la masă și m-a sunat o prietenă. Vorbind cu ea, când m-am întors, mi-am dat seama că nu îmi mai era foame, după puțină mâncare. Nu mi-am dat seama atunci. A doua zi s-a întâmplat la fel. M-a sunat, am plecat de acolo, am mâncat puțin și când m-am întors nu îmi mai era foame. Mi-am dat seama că senzația de sațietate se pune foarte repede și că mâncăm foarte mult. Am slăbit 37 de kilograme și mi s-a schimbat viața din toate punctele de vedere. Am făcut o prostie. La o onomastică, după 5 ani am mâncat o bucățică de plăcintă cu brânză dulce și stafide și s-a terminat, nu am mai putut să mă țin de dieta aceea fără dulce.

A fost drastică doar 9 zile, după aceea am mâncat, dar nu ceva care să îngrașe. Brânză cu smântână, iaurt cu semințe. Nu am mâncat lucruri care îngrașă, cum ar fi torturi. Dieta cu apă mi se pare foarte periculoasă, pentru că e o încărcare hidrică cardiacă. Nu e voie. Asta cu beți mai mult de 2 litri de apă pe zi nu e bună. Pentru un cardiac nu e ok. El trebuie să se hidrateze, dar nu așa. În niciun caz dietă cu apă. Sunt lucruri nemedicale și nu o să spună niciodată un medic serios așa ceva”, a mai precizat medicul Monica Pop.  

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești, anunț șoc. Artistul a recunoscut pe scenă că este tatăl a doi copii: „Este un moment emoționant pentru mine” / Video

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel