Cum a reușit Monica Tatoiu să slăbească pentru a purta o fustă „superbă”: Fac de o săptămână și am dat jos un centimetru jumătate

Data publicării:
Youtube / un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Youtube / un PODCAST misto By Bursucu'

Monica Tatoiu a spus într-un podcast cum a reușit să slăbească, dar mai ales de ce: pentru că nu i se potrivea o fustă pe care o cumpărase. Vedeta spune că e o împătimită a hainelor, văzându-le ca pe un adevărat limbaj sau formă de exprimare.

Monica Tatoiu a fost invitata lui Bursucu în podcastul său, iar ei au vorbit despre multe aspecte ale vieții vedetei, însă un anumit subiect a atras atenția publicului: cum a reușit Monica Tatoiu să slăbească cel puțin un centimetru pentru a i se potrivi fusta mult dorită.

Pentru că are puțin timp la dispoziție, Monica Tatoiu „aleargă” în timpul liber după hainele pe care le observă pe diversele drumuri pe care le face. De această dată, este vorba de un outlet de pe Calea Victoriei, care i-a atras atenția afaceristei. Deși avea doar 5 minute la dispoziție, ea și-a încercat norocul și a coborât pentru a investiga mica afacere, chiar dacă avea la dispoziție un timp foarte scurt.

Pe de altă parte, vedeta nu probează hainele pe care le cumpără, fapt pentru care face foarte multe cadouri.

„Am găsit pe Calea Victoriei un outlet cu niște branduri la 80 de lei... eu nu pot să rezist la chestia asta. Dacă nu e măsura mea, că nu le probez, întotdeauna fac cadouri. Prietenele mele mai tinere sau mai în vârstă știu”, spune Monica Tatoiu.

 

„Deci le luați fără să mergeți în cabina de probă”, afirmă Bursucu.

 

„Nu mă duc în cabina de probă. Aveam între 2 emisiuni 5 minute. Eu, cu proteze, alergând pe Calea Victoriei, îți dai seama. Mie îmi plac hainele pentru că hainele sunt un fel de limbaj. Mi-au plăcut dintotdeauna, îmi și fac haine. Stai puțin, de ce nu le probez, dacă nu am cui să le dau că sunt prea frumoase, le modelez”, răspunde Monica Tatoiu.

De altfel, uneori, Monica Tatoiu pune ochii pe articole pe care nu le poate dona sau face cadouri, astfel că devine greu să stea indiferentă. Deși are doar cu 12 kilograme mai mult decât greutatea din tinerețe, Monica Tatoiu știe ce trebuie să facă atunci când dorește să îi stea țiplă o nouă îmbrăcăminte. Aici este vorba despre o fustă care îi este foarte tare pe plac și pentru care a fost dispusă să își schimbe stilul de viață. Chiar dacă are venerabila vârstă de 68 de ani, vedeta este într-o formă de invidiat, astfel că și-a schimbat obiceiurile de dimineață adăugând antrenamentele fizice: abdomenele.

„Păi, cum, sunteți așa subțirică!”, zice Bursucu, în continuarea discuției anterioare.

„Te rog... eu știu că tu ești mai așa... dar, te rog! Am 68 de ani și am cu 12 kilograme mai mult decât am avut în tinerețe toată tinerețea. Nu sunt grasă, dar nu sunt cum vreau să fiu! Mi-am luat o fustă SUPERBĂ, măsura 40, cât port eu, dar aici (brâu) nu vine. Ce crezi că am făcut eu de o săptămână de când mi-am luat acea fustă? Am început să fac abdomene. În fiecare dimineața mă scol, apă sfințită și anafură, Biblia - citim un paragraf și, mai nou, abdomenele. Am dat jos jumătate de centimetru”, a răspuns Monica Tatoiu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel