Cum a reușit Oana Roman să slăbească un număr impresionant de kilograme: „A trebuit să fiu împinsă de la spate”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

În ultimii ani, Oana Roman a trecut printr-o adevărată transformare și a reușit să slăbească un număr semnificativ de kilograme, ajungând la silueta pe care o visa. Vedeta a dezvăluit cine a motivat-o și cum a reușit să își atingă obiectivul.

Oana Roman a reușit să slăbească în ultimii ani peste 20 de kilograme și a ajuns la silueta pe care și-a dorit-o întotdeauna. Multă lume a remarcat schimbarea prin care a trecut vedeta, iar unele persoane care o urmăresc pe rețelele sociale au fost curioase să afle cum a reușit să scape de kilogramele în plus și să ajungă la fizicul mult dorit.

Sinceră, Oana Roman a mărturisit, pe pagina sa de Instagram, cum a început întregul proces de slăbire. Vedeta a recunoscut că la început a fost împinsă de la spate de o cunoștință care avea un salon și care i-a promis că va avea rezultate garantate. După ce a văzut că rezultatele încep să apară, Oana Roman a început să aibă grijă la ceea ce mănâncă și deși era sceptică cu privire la întregul proces, a reușit să slăbească un număr impresionant de kilograme. 

„A trebuit să fiu împinsă de la spate”

„La început am fost mai degrabă împinsă de la spate de o cunoștință care avea acest salon cu aparate și care mi-a garantat și mi-a promis că vor avea rezultate și mai mult de gura ei m-am dus la început. A funcționat și din momentul în care a funcționat am început și dieta și fasting-ul și suplimentele. Dar recunosc că la început eram sceptică și mai ales a trebuit să fiu împinsă de la spate de ea ca să fac acest pas”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, mai sinceră ca niciodată. Ce spune despre posibilitatea de a începe o nouă relație

Te-ar putea interesa și: S-au împlinit nouă ani de la moartea lui Vadim Tudor. De ce a lipsit Doina, văduva lui, de la parastasul organizat de fiicele lor

Tot pe Instagram, Oana Roman a fost întrebată, de către o persoană care o urmărește, dacă i-a fost greu să se obișnuiască fără un partener în viața sa și dacă reușește să se descurce de una singură. Vedeta a ales să răspundă și a mărturisit că pentru ea viața alături de partener nu a fost deloc una plăcută, ci din contră, au existat foarte multe momente de nefericire. Aceasta a declarat că acum, când este singură, trăiește cele mai liniștite momente din viața sa și că îi este de ajuns să aibă alături familia, prietenii și mai ales pe fiica sa. 

„Îmi făcea viața nefericită și eram absolut mizerabilă”

”În cazul meu, cel puțin, viața alături de un partener, în ultimii ani, a fost una foarte grea, foarte rea, foarte urâtă, foarte multe probleme cu foarte multe apăsări și cu foarte multă nefericire. Viața singură este o binecuvântare pentru mine. Este momentul în care am scăpat de ceva care îmi făcea viața nefericită și eram absolut mizerabilă în sufletul meu. Pentru mine este cel mai bun lucru care s-a întâmplat și sunt foarte fericită, liniștită și foarte bine așa, cu viața mea, cu copilul meu, cu prietenii mei, cu jobul meu”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel