Cum a sărbătorit Mihai Leu cu soția sa, Anna, reușita etapei de Super Rally: „Venim de fiecare dată cu plăcere, atunci când ajungem în București”

Data publicării:

Mihai Leu nu o neglijează pe Anna, soția să, nici când are programul foarte aglomerat.

Weekendul trecut, campionul mondial la box a fost în Capitală alături de familia sa, el, soția sa, Anna și băiatul lor Marco, organizând împreună penultima etapă a sezonului 2024 din Campionatul Naţional de Super Rally. Evenimentul auto s-a desfășurat sâmbătă, în centrul Capitalei, pe un traseu special amenajat în jurul Sălii Palatului.

Te-ar putea interesa și: Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Cum a sărbătorit Mihai Leu cu soția sa, Anna, reușita etapei de Super Rally: „Venim de fiecare dată cu plăcere, atunci când ajungem în București”

Sâmbătă, Mihai Leu a fost prezent în fața Ateneului Român, acolo unde a fost organizat parcul service al etapei, de la 8:30 dimineața până după orele 19:00. Cu toate acestea, seara, el și soția sa, Anna, pe care o consideră îngerul lui păzitor, au avut parte de o cină romantică în incinta celui mai mare hotel din București, JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Te-ar putea interesa și: Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Situat pe Calea 13 Septembrie, acest stabiliment este renumit pentru serviciile personalizate de clasă mondială și camerele sale opulente, împrejurimile fastuoase și prezența unei galerii exclusiviste cu mărci internaționale de top.

„Etapa de Super Rally din Capitală a ieșit exact așa cum am sperat. Am avut noroc de vreme bună cu soare, astfel că numărul spectatorilor a fost foarte mare, de peste 10.000 de oameni.

Piloții s-au întrecut în a da ce-i mai bun și au obținut performanțe foarte bune. Am avut emoții și că participant dar și că organizator dar la final am fost bucuros că totul a ieșit cum ne-am dorit. Am sărbătorit alături de soția mea, Anna, această reușita, în cadrul unei cine romantice la hotelul unde venim de fiecare dată cu plăcere, atunci când ajungem în București”, a arătat Mihai Leu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel