Cum a slăbit Adrian Vâncică 23 de kilograme. Celentano din „Las Fierbinți” a dezvăluit cum a reușit să piardă în greutate: „Ăla e dușmanul numărul 1, acolo trebuie umblat”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Adrian Vâncică a surprins pe toată lumea, după ce a apărut public cu 23 de kilograme în minus. Celentano din „Las Fierbinți” a dezvăluit cum a reușit să piardă în greutate.

Adrian Văncică, în vârstă de 47 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară.  Acesta a devenit cunoscut publicului larg după ce a intrat în rolul lui Celentano din cunoscutul serial „Las Fierbinți”. Acum, actorul este de nerecunoscut, după ce a slăbit 23 de kilograme. Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, prezentatorul TV nu a putut să nu remarce schimbarea.

„Adrian Văncică, la 47 de ani, un alt om. Se vede! 23 de kilograme date jos?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe Adrian Vâncică.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Cum a slăbit Adrian Vâncică 23 de kilograme. Celentano din „Las Fierbinți” a dezvăluit cum a reușit să piardă în greutate: „Ăla e dușmanul numărul 1, acolo trebuie umblat”

Adrian Văncică, actorul care îl joacă pe Celentano în Las Fierbinți, a dezvăluit cum a reușit transformarea. Schimbarea, spune actorul, nu a fost deloc ușoară. Pierdea kilogramelor în plus a necesitat multă muncă, mai ales că frigiderul a fost „dușmanul numărul unu” în tot acest proces. Actorul a recunoscut că a fost nevoit să își schimbe complet stilul de viață, renunțând la alcool și la obiceiul de a mânca dulciuri.

„Da, da, 23 de kilograme și nu așa, nu date rapid, nu așa chin, nu așa date cu operații, date cu muncă. Atunci dacă mai beam un pahar cu apă băteam suta de kilograme. Așa eram de împlinit! Am schimbat tot, de la ce mănânci, ce bei, cu cine stai, la ce oră te culci, la ce oră mănânci, tot. (...) Te vedeai de multe ori cu prieteni și te vedeai și mai desfăceai o sticlă de vin și după aia încă una și încă una, și după aia zic: «Dacă noi nu mai bem, mai avem ce discuta?» Cu unii da, cu unii nu și cu ăia cu care nu mai aveam ce discuta nu m-am mai văzut și cu ăia cu care am mai avut ce discuta ei sunt pe vin și eu pe apă. Funcționează foarte bine.

E foarte clar, când e de slăbit frigiderul e Dumnezeu. Adică ăla e dușmanul numărul 1, acolo trebuie umblat, poți să faci tu ce sală vrei, ce mușchi vrei, să alergi tu pe munți de nebuni, dacă nu închizi frigiderul mai des decât îl deschizi, atunci nu ai rezolvat nimic. La dulciuri mi-a fost greu să renunț, mâncam o tavă de tiramisu o dată. Mie îmi place mâncarea, acum, când îți povestesc, mie îmi plouă în gură. Și acum îmi e greu. Eu în continuare duc această luptă, nu îmi e ușor! Încă mai am  pofte. Când mi-a intrat mie în cap că e momentul să schimb ceva în viața mea, zero (n.r. a renunțat la alcool), când zic zero, nici să miroși, zero, zero”, a spus actroul Adrian Vâncică.

„Au început să se întâmple în jurul meu tot felul de evenimente mai triste care mi-au dat de gândit”

De asemenea, Adrian Vâncică a povestit că schimbările din viața sa au fost motivate și de evenimentele mai triste prin care a trecut. „Au început să se întâmple în jurul meu tot felul de evenimente mai triste care mi-au dat de gândit și am zis: «Pot să fac ceva? Oamenii ăia ar fi putut să facă ceva?» Pe 15 august am făcut 2 ani de când nu mai fumez. Tot așa, bang”, a mai mărturisit actorul din Las Fierbinți.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel