Cum a slăbit Daniel Iordăchioaie 42 de kilograme în trei luni fără sport și fără dietă. Nu s-a așteptat să piardă atât în greutate: „Prietenii au rămas mască când m-au văzut”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: YouTube/Metropola TV
Descriere foto: Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: YouTube/Metropola TV

Daniel Iordăchioaie a surprins pe toată lumea după ce a reușit să slăbească 42 de kilograme în doar trei luni, fără să apeleze la sport sau la o dietă. Artistul, care la 56 de ani arată mai tânăr ca niciodată, a dezvăluit că secretul transformării sale.

Daniel Iordăchioai a reușit să slăbească 42 de kilograme în doar trei luni. Nu a apelat nici la dieta, nici la sport. Secretul este cu totul altul. Artistul, care are 56 de ani, arată acum mai tânăr ca niciodată, iar transformarea sa a uimit nu doar fanii, ci și pe cei apropiați. Nici el nu s-a așteptat să piardă atât de mult în greutate într-un timp atât de scurt.

Te-ar putea interesa și: Cum a reușit medicul Monica Pop să dea jos 37 de kilograme: „Sunt lucruri nemedicale și nu o să spună niciodată un medic serios așa ceva”

Cum a slăbit Daniel Iordăchioaie 42 de kilograme în trei luni fără sport și fără dietă. Nici el nu s-a așteptat să piardă atât în greutate: „Prietenii au rămas mască când m-au văzut”

Transformarea radicală a fost rezultatul unei frumoase povești de dragoste pe care o trăiește alături de logodnica sa, Rosa. Cei doi s-au logodit în vacanța din Istanbul, chiar de ziua ei, iar acum își doresc să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Daniel Iordăchioaie a recunoscut că iubirea pentru Rosa a fost cea care l-a ajutat să piardă în greutate atât de rapid. Artistul a mărturisit că prietenii săi au rămas uimiți de schimbarea sa atunci când l-au văzut după câteva luni, fără să știe ce se întâmplase.

„Cele 42 de kilograme le-am slăbit în aproape 3 luni. Sunt mulți care vor să slăbească, dar nu iubesc așa. E într-adevăr consumator acest sentiment, dar e frumos. Ne-am cunoscut și ne-am iubit”, a mărturisit Daniel Iordăchioaie, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: „Și-ar dori să fie în compania mea”. Mihai Albu o acuză pe Iulia Albu că nu-l lasă să-și vadă fiica. Câte zile o vede pe lună: „Se întâmplă tot timpul ceva”

Daniel Iordăchioaie și Rosa, pregătiți să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu „Ne-am logodit de ziua ei, pe vaporaș, pe Bosfor, în Istanbul. O să urmeze și nunta!”

În cadrul emisiunii șui Cătălin Măruță, Daniel Iordăchioaie a povestit despre legătura sa cu Rosa, menționând că între ei există o diferență de vârstă de opt ani, el fiind mai mare. Ambii au fost căsătoriți anterior, iar acum sunt pregătiți să își jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

„Ea nu e artistă, ne-am logodit de ziua ei, pe vaporaș, pe Bosfor, în Istanbul. A fost minunat. (...)  O cheamă Rosa. Între noi este o diferență de vârstă ideală, opt ani, eu sunt mai mare. Amândoi am mai fost căsătoriți. O să urmeze și nunta! Eu am slăbit exact în perioada asta. Sunt prieteni de-ai mei, de familie, care m-au văzut trei, patru luni mai târziu și au rămas mască”, a mai spus Daniel Iordăchioaie, în cadrul emisiunii „La Măruță”.


Te-ar putea interesa și: Dany Boy a dat cărțile pe față, după ce s-a spus că și-a bătut iubita cu bestialitate. Avem prima reacție a concurentului de la Insula Iubirii: „Lumea a văzut imaginile”

Te-ar putea interesa și: Strigătul disperat al Mirelei Petcu Ecobici, după ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă la viață în lupta cu cancerul: „Au spus că nu voi apuca Crăciunul. Am nevoie de ajutor”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel