Cum a slăbit Minodora 40 de kilograme. Artista mănâncă inclusiv prăjeli, dar are un secret prin care ține cântarul sub control

Data publicării:
Sursa foto: Minodora, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Minodora, Facebook

Minodora a vorbit despre succesul unei diete reușite.

Minodora a reușit o performanță de-a dreptul remarcabilă, când vine vorba de silueta sa. Îndrăgita artistă avea în urmă cu câțiva ani de zile nici mai mult, nici mai puțin, de 100 de kilograme, iar acum a ajuns să cântărească cu aproximativ 40 mai puțin. Pentru a obține aceste rezultate, artista a apelat și la operația la stomac, fiind nevoită, ulterior, să-și creeze un plan alimentar atent gândit, astfel încât să nu ajungă din nou în punctul din care a plecat. Astfel, ea a dezvăluit cum arată mesele sale din prezent, dar și dacă este ceva ce evită să consume. 

„Mănânc din toate câte puțin, inclusiv dulciuri, prăjeală, carne prăjită, pește prăjit, paste, sarmale, dar puțin. Sunt pofticioasă, dar gust. Plus că mai am un supliment care mă ajută. Eu toată viața am fost pofticioasă, de la 100 de kg am pornit, am și operația de stomac făcută în 2017 și iau un supliment care-mi blochează apetitul. Și cu sport, e banda pe poziții, greutăți pentru picioare, săculeții, plus pentru mâine, asta fac, 45 de minute, atât. Abdomenele mă ajută și pentru cântat.

Eu sunt un om care nu are figuri în cap, știu de unde am plecat și nu uit că nu am avut. Eu fac alergie de la figuri, le atrag atenția celor care au, nu le înghit.”, a declarat Minodora, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată cu Cristina Șișcanu.

Citește și: Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Și-a băgat și soțul la dietă

Astfel, faptul că ea este atât de disciplinată pe plan alimentar a determinat-o să ia o decizie radicală și când vine vorba de soțul său. Artista povestește astfel cum l-a atenționat pe bărbat cu privire la faptul că trebuie să slăbească, motiv pentru care a scos cina din meniul său zilnic.

„Acum nu-i mai dau voie să mănânce seara, a făcut burta prea mare, și mă ascultă. Bărbații în două săptămâni sunt ce trebuie. Ascultă, pentru că eu i-am dat voie să fie atât de gras, îmi plac bărbații cu burtică, el are și picioarele subțiri, nici nu i-ar sta bine, acum, însă, s-a dus, sforăie și nu-i ok.”, a continuat artista.

Citește și: Catinca Roman, dezamăgită de relația pe care a avut-o cu Petre Roman în copilărie: „A fost rece, lipsă de afecțiune, de empatie”

„El mănâncă și mult cantitativ, nu ciugulește”

Dacă ei îi este ușor să se mențină în formă, întrucât mărturisește că mănâncă foarte puțin cantitativ, bărbatul este fix opusul său, povestește Minodora. Astfel, chiar dacă nu-și dorește ca partenerul de viață să fie foarte slab, vrea cel puțin ca acesta să scape de burtă.

„El mănâncă și mult cantitativ, nu ciugulește, cum sunt eu. Cina clar nu, nu o mai servește deloc, și atunci întârziem prânzul, neapărat îi dau ceva la mic dejun. Dacă mănâncă prânzul, nu îi mai trebuie, nu are mult de dat jos, 5-6 kilograme.”, a mai adăugat artista.”, mai spune Minodora.

VEZI și: Tavi Clonda, decizie radicală. Ce se întâmplă cu fanii care îi jignesc familia: „Am pus stop acum două săptămâni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel