Cum a trecut Anamaria Ionescu peste infidelitatea soțului: „Sunt mulți care spun că dacă bărbatul înșală odată, cu siguranță se va mai întâmpla”

Data publicării:
Anamaria Ionescu/sursă foto:captură video youtube „Fresh by Unica”
Descriere foto: Anamaria Ionescu/sursă foto:captură video youtube „Fresh by Unica”

Invitată la emisiunea „Fresh by Unica”, Anamaria Ionescu a făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute, dar și dureroase, cum ar fi infidelitatea soțului, dar și cum au reușit să treacă peste acest eveniment. 

Anamaria Ionescu are 38 de ani și este căsătorită cu solistul trupei Fly Project, Tudor Ionescu. Cei doi au o căsnicie de peste 19 ani și au împreună o fiică, Ilinca. S-au cunoscut când Anamaria era dansatoare în trupa artistului și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit în anul 2015, după 11 ani de relație. 

„Timp de un an de zile ne-am ferit până când s-au prins toți”

Anamaria Ionescu a povestit cum l-a cunoscut pe soțul său, Tudor. Aceasta a fost cucerită de simțul umorului de care bărbatul dădea dovadă, dar și de modestia sa nemaiîntâlnită de ea până atunci. Cei doi au avut, timp de aproximativ un an, o relație secretă, iar apoi au oficiat relația.

„Când lucram la „Dănuț SRL” l-am cunoscut pe Tudor, aveam 18 ani sau ceva de genul. Eram la facultate și trebuia să mă întrețin. Am decis cu una dintre colegele mele de la „Dănuț SR” să dansăm la Fly Project. Și așa ne-am cunoscut. Nu ne plăceam. Asta era regula în trupă: nu amestecăm viața personală cu cea profesională. Era super amuzant, mă făcea să râd încontinuu. Modestia lui m-a fascinat pentru că până la el nu am mai văzut om atât de modest. Își cerea scuze din orice chestie. Ușor, ușor ne-am apropiat și ne-am dat seama că ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Mergeam în concerte și ne comportam ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Timp de un an de zile ne-am ferit până când s-au prins toți”, a povestit Anamaria Ionescu.

Te-ar putea interesa și: Alina Ceușan a devenit mămică pentru a doua oară! Influencerița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă: „S-a născut bebelina”

„Poate nu i-am oferit unele lucruri de care el avea nevoie”

După 4 ani de relație, cei doi au trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când artistul și-a înșelat soția. Au hotărât să se separe și pentru o perioadă de câteva luni au fost despărțiți. În ciuda acestui impas, au hotărât să își dea o nouă șansă, iar acum sunt împreună de 20 de ani. Anamaria spune că aceasta experiență le-a fost benefică și că i-a învățat multe lucruri. De asemenea, aceasta este sigură că iubirea învinge într-un final și că infidelitatea soțului său nu se va mai repeta.

„După 4 ani ne-am despărțit câteva luni. Până la Tudor avusesem relații, dar nu știam cum să mă comport exact. Eu nu sunt genul de persoană romantică, nici el nu este. Eram și puțin mai răsfățată. Poate nu i-am oferit unele lucruri de care el avea nevoie la momentul respectiv, așa mă gândeam atunci. Un astfel de episod te trezește la realitate. Poate că dacă nu se întâmpla, în momentul de față nu mai eram împreună. Deși a fost foarte grea perioada aia, cred că am avut amândoi nevoie de acel moment. Momentul ăla ne-a adus aici. Ne-am schimbat și eu, și el. Acum vorbesc cu inima deschisă despre treaba asta. Sunt mulți care spun că dacă bărbatul înșală odată, cu siguranță se va mai întâmpla. Nu este general valabil. Eu am preferat să acord a doua șansă pentru că știam că există iubire. Iubirea învinge tot dacă știi să faci diferența dintre iubire și obișnuință”, a declarat vedeta, în emisiunea „Fresh by Unica”.

Te-ar putea interesa și: Alex Bodi aruncă bomba: „Ema Uta este sufletul meu pereche. O iubesc”. Afaceristul a vorbit pentru prima oară despre împăcarea cu make-up artista

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel