Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Adrian Minune a surprins pe toată lumea, după ultima apariție televizată. Cântărețul de manele a ajuns la 58 de kilograme de când și-a micșorat stomacul. Cătălin Măruță a rămas uimit când l-a văzut.

Adrian Minune, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele de la noi din țară, a decis să scape de kilogramele în plus și să se opereze pentru a-și micșora stomacul. Intervenția a avut un impact fantastic asupra sănătății sale. În doar 6 luni, artistul a reușit să ajungă la 58 de kilograme. Schimbarea impresionantă prin care a trecut l-a făcut să se simtă mai bine din toate punctele de vedere.

Te-ar putea interesa și: Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, cântărețul de manele mărturisit că a reușit să dea jos 15 kilograme, după operația de micșorare de stomac. Artistul a explicat că, deși unii spun că avea mai mult talent înainte, când era mai plinuț, el se simte mult mai bine acum, după ce a slăbit considerabil. Cătălin Măruță a rămas uimit de schimbarea pe care a făcut-o artistul și a ținut să precizeze că parcă a întinerit cu 10 ani.

„Unii spun că atunci când eram mai gras aveam mai mult talent. Eu zic că mă simt mult mai bine de când am slăbit 14-15 kilograme în 6 luni”, a mărturisit Adrian Minune, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

„Mie mi se pare că ai întinerit cel puțin 10 ani. Te-am văzut și la un eveniment la mare. Ești alt om!”, a reacționat Cătălin Măruță.

„A trebuit să fac această schimbare pentru că a venit și vârsta de 50 de ani. Mi-am micșorat stomacul cu 10%”, a declarat Adrian Minune.

Te-ar putea interesa și: Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Cum a luat decizia

Cântărețul de manele a explicat că decizia de a-și face operație de micșorare de stomac a venit din cauza problemelor legate de somn. Cu toate că acum are 58 de kilograme și este mulțumit de cum arată, Adrian Minune și-ar dori să mai dea jos 2 kilograme pentru a ajunge la greutatea ideală

„Îmi era greu cu somnul. Am zis că am nevoie de un specialist. Domnul profesor mi-a promis că o să slăbesc 16 kilograme. Eu mă simțeam bine când aveam 51 de kilograme. Acum am 58 de kilograme și cred că mai dau jos 2 kilograme. Este extraordinar să slăbești 15 kilograme”, a spus Adrian Minune.

Te-ar putea interesa și: Neti Sandu nu s-a abținut și a spus în direct la TV asta despre Busu: „Să se tundă, să se radă”

„Nu mai pot să mănânc. Mi se pune un nod și nu mai am cum”

Adrian Minune recunoaște că mănâncă aceleași alimente ca înainte, dar în cantități foarte mici. El a precizat că nu mai poate mânca mult după operație. Cu toate acestea, se declară extrem de mulțumit de rezultatele obținute și de felul în care se simte după intervenția chirurgicală.

„Mănânc tot ce mâncam înainte, dar foarte puțin. Nu mai pot să mănânc. Mi se pune un nod și nu mai am cum”, a mai precizat cântărețul de manele, , în cadrul emisiunii „La Măruță”.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel