Cum arăta Cătălin Măruță în urmă cu mai bine de un deceniu. Imagini demult uitate cu prezentatorul TV dansând în direct la TV cu Andreea Bălan / Video

Data actualizării: | Data publicării:

În urmă cu mai bine de un deceniu, Cătălin Măruță a făcut un adevărat spectacol în propria emisiune. Prezentatorul TV a dansat în direct la TV alături de Andreea Bălan, iar imaginile sunt de colecție. A fost pentru prima și ultima dată când acesta a avut o asemenea coregrafie.

În urmă cu 12 ani, Cătălin Măruță a pierdut un pariu cu Andreea Tonciu și a fost nevoit să pregătească un dans în decurs de aproximativ o săptămână. Pentru a face față provocării, prezentatorul TV s-a conformat și a apelat imediat la Andreea Bălan și partenerul ei, Petrișor Ruge, pentru a-l ajuta. Mai mult, cea care i-a fost parteneră de dans a fost chiar artista. Zis și făcut, doar că repetițiile nu au fost lipsite de probleme.

Cum arăta Cătălin Măruță în urmă cu mai bine de un deceniu

Deși Cătălin Măruță și-a dat silința să învețe să danseze, Andreea Bălan și Petrișor, fostul ei partener de la Dansez pentru tine și actualul partener de dans, au fost cei care l-au antrenat și cei care au constatat că prezentatorul TV nu are nicio treabă cu dansul. Artista l-a criticat pentru neîndemânare și lipsa de concentrare, lucru ce a făcut ca atmosfera să fie tensionată.

Te-ar putea interesa și: Ce a răspuns Dana Roba când a fost întrebată câți bani câștigă lunar. Suma colosală pe care o încasează zilnic ca make-up artist: „Cei de la ANAF m-au întrebat dacă suma e lunară”

„Ce-i asta, mă? Ești o mămăligă! Ești praf! Mi-ai tras un pumn în nas, ești foarte neîndemânatic. Tu nu te concentrezi și mă scapi pe aici și mă lovesc. Concentrează-te și fă-ți treaba că mă enervezi!”, au fost reacțiile Andreei Bălan pe parcursul repetițiilor. 

„Eu nu mă prefac. Jur că așa dansez eu. Keo, sper că nu te-am supărat cu aceste repetiții. O să ieșim la o cafea pentru asta”, a fost reacția lui Cătălin Măruță.

După mai multe repetiții, cei doi au dansat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, care se numea pe atunci „Happy Hour”, fiind un moment care a rămas memorabil atât pentru public, cât și pentru prezentatorul TV și Andreea Bălan.

Te-ar putea interesa și: Nicoleta Nucă, temeri cu privire la sarcină. Ce frică are artista legată de bebeluș: „Nu primești un manual de instrucțiuni când te pregătești să devii părinte”

Imagini demult uitate cu prezentatorul TV dansând în direct la TV cu Andreea Bălan: „Știu că nu mai semăn”

Recent, Andreea Bălan a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță” alături de fetițele ei, Ella și Clara. Prezentatorul TV  le-a arătat imaginile din arhivă, rememorând experiența dansului de acum peste un deceniu. Prezentatorul TV a recunoscut că la repetiții era foarte emoționat, de teamă să nu o accidenteze.

„Vreau să le arăt fetițelor tale că tu mi-ai fost profesoară de dans. Aș vrea să vedeți imaginile, copii. Totuși, domnul din imagini eu sunt. Domnul ăsta în cămașă albastră eu sunt, copii. Știu că nu mai semăn. Dacă mama voastră dansează așa bine, să știți că foarte multe lucruri se trag datorită mie. Andreea, aici te-am lansat eu. (...) Țin și acum minte ce frică îmi era să fac schema asta, să nu te lovesc, să nu te accidentez. (...) Lumea era în delir. Am avut și închiderea asta spectaculoasă. Nu am dansat niciodată așa. Atunci am dansat în direct”, a spus Cătălin Măruță.

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel