Cum arată locația de vis în care au plecat Andrei și Cristina Rotaru. Cei doi au părăsit împreună România, după ce au anunțat divorțul / Foto

Data publicării:
 Captură video: Instagram/antenaplay.ro
Descriere foto: Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună din România, după ce au anunțat divorțul. Acum, concurentul a postat în mediul online o fotografie cu locația de vis în care se află.

Andrei și Cristina Rotaru se numără printre cele cinci cupluri care participă la Insula iubirii, sezonul 8, fiind singurul cuplu căsătorit din emisiune. Cei doi au o relație de 10 ani și un mariaj de 9. Au venit la Insula Iubirii la îndemnul lui, pe motiv că avea anumite îndoieli cu privire la ce simte soția sa pentru el, doar că, spre suprinderea tuturor, concurentul a căzut în ispita încă din primele zile petrecute pe insulă.

Andrei și-a înșelat soția cu ispita Diandra, căreia i-a spus că s-a îndrăgostit de ea. Ulterior, cei doi s-au sărutat și au petrecut clipe împreună. Telespectatorii nu au văzut cu ochi buni comportamentul lui Andrei Rotaru. Fanii emisiunii l-au criticat dur pe concurent, pentru că nu le-a venit să creadă faptul că Andrei Rotaru a uitat cei 10 ani de căsnicie și s-a îndrăgostit de o altă femeie. Internauții nu au ezitat să-l critice pentru suferința provocată Cristinei, iar el nu a mai suportat. După valul de hate pe care l-a primit în mediul online, Andrei Rotaru anunța în urmă cu o zi că va pleca din România pentru câteva zile. A uitat însă un detaliu important. Concurentul nu a spus cu cine va pleca din țară. Surpriză, Andrei Rotaru nu a plecat singur, ci alături de… Cristina.

Te-ar putea interesa și: Diandra s-a dat de gol! Ispita de la Insula Iubirii a recunoscut că nu ar forma o relație cu Andrei Rotaru: „Mă simt sufocată! Facem parte din lumi total paralele”

„Voi pleca pentru câteva zile din România! Valul de hate este super mare. Sper să nu mă urmărească și acolo. Știu că inima voastră este aici și nu o să mă urmăriți, așa că aștept cu nerăbdare să mă întorc și să fiu surprins cu iubirea voastră nemărginită”, a spus Andrei Rotaru, pe pagina sa de Facebook.

Cum arată locația de vis în care au plecat Andrei și Cristina Rotaru. Cei doi au părăsit împreună România, după ce au anunțat divorțul

Miercuri seară, Andrei și Cristina Rotaru au fost surprinși împreună pe aeroport, cu bagajele și pregătiți de decolare, după ce, zilele trecute, au anunțat divorțul. Nu se știe ce locație au ales, pentru că nici Andrei, nici Cristina nu au dezvăluit destinația, dar nici nu s-au dat de gol că ar fi vorba despre vreo împăcare. Cu toate acestea, Andrei Rotaru a postat în mediul online o fotografie cu destinația de vis.

„Neața “Hectori” vi s-a îndeplinit dorința!”, a scris Andrei Rotaru, în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Andrei Rotaru a plecat din România! Concurentul nu a mai făcut față valului de hate, după ce și-a înșelat soția la Insula Iubirii: „Sper să nu mă urmăriți și acolo”

Fanii emisiunii Insula iubirii au răbufnit în mediul online

Internauții au luat cu asalt secțiune de comentarii. Aceștia nu s-au putut abține și au comentat la postarea făcută de Andrei Rotaru. „Nu te-aș fi iertat, chiar dacă ai fi fost singurul bărbat de pe planetă!”, „Vacanță frumoasă să aveți, păcat, Andrei, că te-ai făcut de tot râsul...”, „Andrei... în locul tău aș lăsa capul jos... Ai făcut-o pe Cristina să fie dependentă de tine, să nu poată sta fără tine... Te întreb: dacă făcea Cristina ceea ce ai făcut tu, cum reacționai? Sărea totul în aer... Să-ți fie rușine... Fie roata și pătrată, tot se mai învârte o dată... Ai grijă, o să primești înzecit ceea ce i-ai făcut tu!”, „Oricâte vacanțe ați face împreună și oricât de mult v-ați chinui să păstrați această căsnicie/relație sau ce e... ‘ciorba reîncălzită’ nu va mai avea niciodată același gust! Din păcate, ea niciodată nu va mai avea încredere în tine și, la orice ceartă mică, îți va reproșa tot ce ai făcut. La un moment dat te vei sătura atât tu, cât și ea. Dacă ai legat ‘nodul’ la o sfoară, degeaba te chinui să-l dezlegi, că nu va mai funcționa niciodată la fel...”, sunt doar unele dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la postarea lui Andrei Rotaru.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel