Cum au plecat Diandra și Andrei de la Insula Iubirii. Nimeni nu se aștepta la asta!

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Antena 1
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Antena 1

Andrei și Diandra, concurentul și ispita, au stat față în față și au decis dacă povestea lor de dragoste creată pe insulă merită să continue și acasă.

Cristina și Andrei au o căsnicie de 10 ani și au venit la „Insula Iubirii” fiind convinși că nimeni și nimic nu le poate strica frumoasa poveste de dragoste. Cu toate acestea, Andrei s-a apropiat destul de repede de ispita Diandra și, cu timpul, au ajuns chiar să se poarte ca și cum ar forma un cuplu: dorm împreună, se sărută, stau îmbrățișați și petrec tot timpul unul în compania celuilalt. Văzând imaginile cu ispita și soțul ei, Cristina a fost foarte îndurerată și a declarat în nenumărate rânduri că relația lor era perfectă înaintea venirii pe insulă. Deși la început concurenta a păstrat distanța față de ispite, în ultimele episoade ale reality show-ului, Cristina s-a apropiat din ce în ce mai mult de Eric. Cei doi s-au sărutat în cele din urmă, șocând pe toată lumea din vila lor, dar și pe telespectatorii care nu se așteptau ca ea să pice testul fidelității. Astfel, cei doi au hotărât, la ceremonia finală, să plece separat de pe insulă. 

După întâlnirea cu soția sa, Andrei s-a întâlnit cu Diandra, ispita cu care a creat o conexiune profundă și de care s-a îndrăgostit. Concurentul a spus clar că își dorește să plece împreună cu aceasta și deși toată lumea se aștepta ca și ea să dorească să plece de pe insulă cu el, ispita o șocat cu decizia sa. Diandra a hotărât să plece singură, considerând că Andrei mai are lucruri de rezolvat înainte de a începe o nouă poveste de dragoste.

Te-ar putea interesa și: Întâlnire cu scântei între Andrei și Cristina. Cum au hotărât cei doi să plece de pe insulă

„Este o poveste frumoasă și consider că iubirea este simplă. Iubirea pur și simplu este. Este un sentiment pur, adevărat, care nu este complicat. Vreau să părăsesc insula alături de Diandra”, a declarat Andrei, după despărțirea de soția sa.

„Consider că mai are niște lucruri de rezolvat acasă”

„Tot ce nu mi-am dorit vreodată a ajuns să fie tot ce mi-am dorit vreodată. Unul dintre lucrurile super importante pe care le-am înțeles de la Andrei este faptul că iubirea nu este slăbiciune și nici dependență. Iubirea înseamnă putere și răbdare. Puterea să înțelegi că există anumite etape. În momentul de față, o etapă prin care amândoi trebuie să trecem, dar mai ales Andrei. Consider că mai are niște lucruri de rezolvat acasă. Și consider că merităm amândoi să construim un început pe o fundație solidă, sănătoasă și nu pe dărâmături. Ești încă căsătorit. Andrei știe tot ce trebuie să știe și știe și ce are de făcut mai departe. Trebuie să existe o separare completă de persoana cu care a împărțit 10 ani”, a adăugat Diandra, la ceremonia finală.

Te-ar putea interesa și: Șoc la Insula Iubirii! Iustina i-a făcut cel mai frumos cadou lui Cornel: „Vreau să părăsim insula toți 3!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel