Cum creștem IMUNITATEA prin alimentație. Bilic: Aliment BANAL care face MINUNI. Capacitate uluitoare

Data publicării:
Tamas Pap, foto unplash
Descriere foto: Tamas Pap, foto unplash

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit cum ne protejează de boli un aliment banal.

”Vă aduc un argument pentru un aliment la care nimeni nu s-ar aștepta, dar care face minuni și anume banalul lapte pe care noi îl consumam. În lapte, există o proteină, doar în lapte, care se numește lactoferină și care are o capacitate uluitoare de a lega fierul. Nu numai că este o proteină cu efect anti-anemic, deci ne crește rezistența la boală, dar ea face acest lucru absolut miraculos: fură fierul de care au nevoie virusurile, bacteriile și agenții patogeni să se multiplice. Lactoferina le fură de sub nas dușmanilor sănătății noastre exact elementul esențial, fără de care ele nu se pot multiplica și nu pot acționa. Un banal pahar cu lapte într-un sezon rece ne și liniștește și ne aduce și o protecție pe care n-am fi bănuit-o împotriva bolii.” a spus medicul nutriționist Mihaela Bilic. Citeste mai mult pe 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel