Cum este viața lui Laurențiu Reghecampf, după ce a devenit tată pentru a patra oară: „E o perioadă mai dificilă pentru cel mic”

Data publicării:
Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta
Descriere foto: Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum este în rolul de proaspăt tătic.

Chiar la începutul lunii aprilie a acestui an, Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară. Celebrul antrenor de fotbal și Corina Caciuc au devenit părinții unui băiețel minunat, acesta fiind cel de-al doilea copil pe care cuplul îl are împreună. Liam este primul băiețel, micuțul având vârsta de doi ani, iar ceilalți doi copii sunt din căsniciile anterioare ale lui Reghe. 

Totuși, dacă în trecut, viața sa personală era mereu subiect pentru primele pagini, de când și-a clădit o nouă familie alături de Corina Caciuc, acesta a rămas destul de rezervat cu privire la aparițiile sale publice și la modul în care își expune familia. Astfel, invitat în cadrul emisiunii la Măruță, de pe Pro TV, acolo unde a vorbit despre EURO 2024, Reghecampf a oferit și câteva detalii scurte cu privire la viața de tătic din prezent. 

„Sunt obosit. Da (n.r. are colici bebelușul), e o perioadă mai dificilă pentru cel mic. Cel mare începe acum să vorbească foarte mult și comentează orice, dar e frumos.”, a spus Laurențiu Reghecampf în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

Citește și: Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Laurențiu Reghecampf este în centrul unui nou scandal cu fosta sa soție

Chiar dacă Anamaria Prodan anunța acum câteva săptămâni faptul că a făcut pace cu Reghecampf și că cei doi s-au hotărât să uite de trecut, de dragul copilului pe care-l au împreună, se pare că liniștea nu a durat prea mult timp. Totul a început în momentul în care Reghecampf a declarat furat un skijet, care era pe proprietatea impresarei. Astfel, acesta a venit acum câteva zile cu poliția pentru a-și revendica bunul, pe care Anamaria Prodan îl acuză de faptul că-l „fură” de la propriul său copil, Bebeto, el fiind cel care-l folosește. Aceasta a surprins toate imaginile într-un live pe Intagram atunci, iar fanii au rămas șocați de acuzațiile aduse.

„Dacă ar fi fost după mine, nu exista așa ceva (n.r. scandalul cu Laurențiu Reghecampf). Am făcut o înțelegere, numai că s-a sucit suceala, vorba aia. Au sunat, eram acasă și m-au sunat să vin repede că vor să ia skijet, barcă, tot ce căutau, de asta am și filmat pentru că probabil lumea spune că: «Uite-o și pe nebuna aia, că vrea să îi facă rău, că vrea ea tot, că îl face de râs». Nu, hai să terminăm, nu putem să ne înțelegem ca oamenii. Dacă nici Bebe nu poate să facă nimic, să îi explice că îi rușine, că îl face de râs, nu aveam ce să facem mai mult.

Nici nu este pe numele lui, deci rușine mai mare, se uitau polițiștii ca la circ. Bineînțeles că nu este. Dăm pe la poliție că cineva ne-a furat bunurile, dar nu poți să suni acasă să vezi dacă suntem bunurile, unde sunt bunurile, nu poți să te uiți?”, a spus Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Citește și: Teo Trandafir a rămas șocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”

Anamaria Prodan, acuzații dure

În continuare, impresara spune că Reghe ar fi vândut mai multe bunuri pe care cei doi le-au adunat pe timpul căsniciei lor, fără să-i ceară părerea sau fără ca măcar să o înștiințeze de aceste lucruri.

„Eu țin toate lucrurile astea, pentru că mai mult de jumătate le-a luat și le-a vândut. Eu am fost fată bună și niciodată nu m-am gândit că soțul meu poate să premediteze. Eu întotdeauna tot ce cumpăram puneam pe numele soțului meu, pentru că nu mă gândeam că cineva poate să premediteze așa ceva. Din ce a vândut, eu trebuie să-l dau în judecată și să cer jumătate, jumătate pe care nu o are.”, a mai precizat Anamaria Prodan.

VEZI și: Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel