Cum faci un bărbat să se îndrăgostească de tine. Lidia Fecioru: „Noi, femeile, putem face orice dintr-un bărbat. Trebuie să ştim că...”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt complimentele pe care trebuie să i le faci unui bărbat, dacă vrei ca acesta să se îndrăgostească de tine.

Lidia Fecioru a vorbit despre factorii care vor face ca orice bărbat să se îndrăgostească de o femeie. Toți domnii sunt atrași de aspectul fizic, în mod firesc, însă chimia și flacăra pasiunii vor fi susținute de alte caracteristici mult mai relevante, susține specialista. De asemenea, există și câteva expresii cheie care îi vor înnebuni pe bărbați imediat.

„Bărbaţilor le plac femeile scoase din cutie, dar ei încep să se îndrăgostească atunci când se conectează cu sufletul acelei femei. Nu se îndrăgostesc de femei după felul în care arată.

Ei se îndrăgostesc atunci când încep să observe cum gândeşte acea femeie, ce stare aduce în jurul ei şi tot aşa.

Au nevoie să fie îmbărbătaţi şi susţinuţi mereu. Adoră să li se spună "Eu am încredere în tine pentru că îmi place cum gândeşti". "Te las să iei tu hotărârea".

Când aude aceste vorbe, bărbatul capătă mai multă încredere în el. Prinde forţă. Bărbaţii vor să fie şi ei apreciaţi şi să li se aprecieze gesturile.”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3.

Citeșet și: Zodiile lovite de noroc în iulie 2023. Mihai Voropchievici: „Au motive de bucurie în toată luna. Vor câştiga foarte mulţi bani”

„Bărbatul trebuie lăsat să ia taurul de coarne”

Mai mult, este important să-și încurajezi bărbatul în orice și-ar dori să facă nou, întrucât așa îi oferi încredea și confirmarea de care are nevoie, pentru a se simți sigur pe el. De asemenea, o relație ar trebui să fie condusă de partea masculină, spune Lidia Fecioru.

„E important să-i dai bărbatului un loc al lui. Când îi dai încredere, el prinde aripi. Bărbatul trebuie lăsat să ia taurul de coarne. 

De exemplu, dacă are tendinţa să gătească. Ea nu trebuie să zică, ce caraghios eşti. Ci să-i spui eşti chiar drăguţ când găteşti. Aşa îi dai încredere. Trebuie să-i susţinem în orice.

Noi, femeile, putem face orice dintr-un bărbat. Trebuie să ştim că oricât de încăpăţânat este un bărbat, în spate este un pisic. Când îşi dă masca jos, vezi un bărbat care tânjește după dragoste, alint, drăgălășenie, după iubire.

El nu poate sta mereu în acea armură, ci vrea şi ca sufletul lui să primească dragoste.”, a continuat ea.

Citește și: Planta care acționează ca un antibiotic natural. Lidia Fecioru: „Este bună pentru tonifierea stomacului, alergii, astm”

Este important să-i recunoști calitățile bărbatului de lângă tine

Nu în ultimul rând, vei face un bărbat să se îndrăgostească de tine în momentul în care îi vei oferi toate complimentele de care are nevoie, pentru a se simți cât mai special. Este important să-i recunoști calitățile și să-i acorzi încredere în propria persoană.

„Ei nu spun în faţă. Sunt protectori. Niciodată nu vei auzi poate un te iubesc. Dar în spatele lui te simți în siguranța.

Acesta este şi momentul când bărbaţii puternici îşi caută pe altcineva pentru a-şi pune sufletul la odihnă. Nu pleacă de acasă, pentru că are confort. Sufletul si-l odihnește în altă parte.

Bărbaţii care au alături de ei femei puternice sunt creativi. De aceea, femeia trebuie să fie ca o muză. La fel de important este să-i recunoşti calităţile bărbatului. Cuvintele nu costă nimic.", a mai spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

VEZI și: Lidia Fecioru, semnele prin care recunoști o persoană ipocrită: „Cam astea ar fi modalitățile de a se manifesta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel