Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Din toamnă, Rebeca trece în clasa a II-a. În mediul online au apărut notele pe care fiica Andreei Tonciu le-a obținut în primul ei an de școală. Bruneta a reacționat când a văzut ce calificative are micuța în carnețel.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute și sincere persoane din showbiz-ul românesc. Bruneta este căsătorită cu afaceristul Daniel Niculescu și are o fetiță minunată, pe nume Rebecca, în vârstă de 8 ani. Fosta asistentă TV este o familistă convinsă și o mămică devotată, iar acest lucru se poate vedea în notele pe care fetița sa le are la școală.

Cum învață la școală fiica Andreei Tonciu. Notele pe care Rebeca le are în carnețel

Rebeca a încheiat cu succes primul an de școală, iar acum este pregătită ca din toamnă să înceapă clasa a II-a. În mediul online, Andreea Tonciu a postat un videoclip în care le-a arătat internauților cu ce note a închieta fiica sa clasa I. Rebeca este o mândrie pentru părinții săi, pentru că micuța are în carnețelul doar note bune. 

Te-ar putea interesa și: Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

La toate materiile din programa pentru clasa I, comunicare în limba română, limba engleză, matematică și explorarea mediului, religie, educație fizică, muzică și mișcare, arte vizuale și abilități practice, opțional, Rebeca a obținut doar calificativul „Foarte bine”. 

„Doamne, Doamne, numai ție/ Zi de zi îți mulțumesc/ Că mi-ai dat un înger mie/ O fetiță și-o iubesc/ Mi-ai adus soarele-n casă/ Ea e fericirea mea/ Viața mea-i mult mai frumoasă/ Pentru ca o am pe ea”, sunt o parte din versurile care se aud în videoclipul postat de Andreea Tonciu în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu, victima comentariilor negative, după ce i-a permis fiicei sale să-și pună unghii false. Cât de permisivă e în rolul de mamă /VIDEO

Andreea Tonciu și-a mutat fiica de la școala de stat, la cea privată

Rebeca a făcut clasa zero la școala de stat, însă Andreea Tonciu a decis să o mute la una privată. Într-un interviu recent oferit în exclusivitate pentru Spectacola, bruneta a mărturisit că sistemul de stat nu era unul potrivit pentru fiica sa. Fosta asistentă TV spunea că nu va pune presiune pe fiica ei să fie o elevă de nota 10, ci să știe strictul necesar. Cu toate acestea, se pare că micuța este o elevă eminentă.

„Am optat pentru Rebecca primul an de școală la clasa pregătitoare pentru sistemul de stat, dar mi-am dat seama că nu este ce trebuie și acum este într-un sistem privat. Sunt foarte permisivă și așa o să fiu și când o să crească mai mare. Pe mine mama m-a cam ținut din scurt și mie nu-mi place asta. Copilul meu dacă vrea să învețe, învață, dacă nu vrea, trebuie să învețe cât de cât. Nu vreau să iasă vreo eminentă, să știe strictul necesar, pentru că acum banii nu se câștigă dacă ai foarte multă carte”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Mama Andreei Tonciu, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre infidelitatea soțului său: „Asta a durut cel mai mult”

Te-ar putea interesa și: Adela Popescu, adevărul despre începutul relației cu Radu Vâlcan: „Nu m-am îndrăgostit la prima vedere, nu era pe gustul meu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel