Cum îşi menţine silueta Carmen Brumă la 47 de ani. Patru trucuri la care apelează: „Mă ajută să-mi mențin greutatea”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram

Carmen Brumă a dezvăluit cele patru trucuri care o ajută să își mențină greutatea.

 

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Mama unui băiețel, partenera de viață a lui Mircea Badea arată perfect și se menține în formă cu mult sport și o alimentație sănătoasă.

La vârsta de 47 de ani și după nașterea unui copil, Carmen Brumă se bucură de o siluetă de invidiat și reușește să se mențină în formă de ani de zile. Cu un corp tonifiat, abdomen cu pătrățele, picioare suple și o talie subțire, ea are o un corp la care orice femeie visează.

Te-ar putea interesa și: Prânzul preferat al nutriționistei Carmen Brumă. Vedeta a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în formă

Cum îşi menţine silueta Carmen Brumă la 47 de ani. Patru trucuri la care apelează: „Mă ajută să-mi mențin greutatea”

Carmen Brumă a împărtășit recent cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale cele patru trucuri esențiale care o ajută să își mențină greutatea. Într-o postare pe pagina sa de Instagram, Carmen Brumă a dezvăluit strategiile pe care le folosește pentru a rămâne în formă și a-și păstra silueta în vacanță.

Vedeta face zilnic un antrenament de maximum 30 de minute. Aceste sesiuni scurte și eficiente sunt integrate în rutina zilnică pentru a asigura un metabolism activ și o formă fizică de invidiat. Carmen Brumă se se răsfață și cu desert, dar adevărul este că nu mănâncă în fiecare în fiecare zi. Când o face, îl consumă la finalul unei mese echilibrate care include fibre, proteine și grăsimi. 

Te-ar putea interesa și: Ce mănâncă Carmen Brumă de arată atât de bine la 47 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale: „Îmi încep aproape întotdeauna ziua cu...”

În loc să se cântărească zilnic, Carmen Brumă își monitorizează greutatea o singură dată pe săptămână. De asemenea, folosește un cântar inteligent pentru a obține o imagine mai clară asupra fluctuațiilor de greutate și pentru a evita stresul inutil.

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, alimentele periculoase pentru sănătate, dar și pentru dantură. Trebuie să le eviți neapărat

De asemenea, Carmen Brumă păstrează un interval de minimum 4 ore între mese și bea zilnic 40 ml apă pe kilogram de corp, adică aproximativ 2 litri și jumătate.

Te-ar putea interesa și: De ce este importantă apa dacă vrei să slăbești. Carmen Brumă: „Așa se rezolvă o mulțime de probleme”

„Top 4 strategii care mă ajută să-mi mențin greutatea în vacanță. 

1. Fac zilnic un antrenament de maximum 30 de minute din progrmele mele.

2. Mănânc desert, dar nu zilnic și o fac la finalul unei mese care a conținut fibre, proteine și grăsimi, de exemplu o salată din legume prospete, cu ulei de măsline și o bucată de friptură slabă.

3. Nu mă cântăresc la o zi după ce am mâncat desert, mai mulți carbohidrați sau am băut alcool. Mă cântăresc o singură dată pe săptămână și folosesc un cântar inteligent.

4. Păstrez un repaus între mese de minimum 4 ore și beau zilnic 40 ml apă/kg corp, adică 2 litri jumătate”, a spus Carmen Brumă, în mediul online.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel