Cum o să-l cheme pe fiul Ancăi Dinicu: Acum ne-am hotărât împreună

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Dinicu/ captură video Youtube
Descriere foto: Anca Dinicu/ captură video Youtube

De când a aflat că va deveni mamă, Anca Dinicu radiază de fericire! Actrița și partenerul său, cu care trăiește o poveste de iubire minunată, se pregătesc să devină părinți pentru prima dată.

Cei doi așteaptă un băiețel și au ales deja un nume pentru micuțul care urmează să vină pe lume.

La începutul lunii iunie, Anca Dinicu a anunțat că este însărcinată și că urmează să experimenteze bucuria maternității. Pentru a împărtăși vestea cea mare, actrița a postat o fotografie alături de iubitul ei, completată de o descriere emoționantă.

"De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!"

Când a anunțat că este însărcinată, Anca Dinicu a surprins pe toată lumea. Odată cu vestea că va deveni mamă pentru prima dată, actrița a dezvăluit și identitatea bărbatului cu care împărtășește o frumoasă poveste de iubire.

Acum, cei doi așteaptă cu emoție și bucurie venirea pe lume a bebelușului lor, iar numele micuțului a fost deja ales.

"Prima oară am zis Andrei, după care am zis că sunt prea mulți Andrei. Apoi am zis Radu, după care am zis <Nu vreau Radu, că o să îi zică lumea Răducu și nu vreau Răducu.> Acum ne-am hotărât împreună la numele de Rareș, dar peste două luni cine știe cum o să îl cheme, Freddy, Michael. Vreau să fie un nume românesc care să meargă cu Constantin, așa îl chema și pe tata. Noi am aflat că o să fie băiețel de Sfântul Constantin și mi se pare mie drăguț să îi spunem Constantin, plus că e și o melodie pe care o să i-o pun de ziua lui, și când o să mă enervez o să îi zic <Costică!>. Constantin sigur rămâne.", a spus Anca Dinicu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Dana Mihai | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel