Cum s-a cunoscut Saveta Bogdan cu iubitul avocat. Cei doi sunt împreună de mai mult timp: „Îmi aduce brațe de trandafiri”

Data publicării:

Saveta Bogdan a dezvăluit cum s-a cunoscut cu iubitul avocat, dar și cât de atent este cu ea. 

Saveta Bogdan a fost căsătorită de două ori. Prima dată, fiind foarte tânără, a ajuns să divorțeze rapid. A încercat și a doua oară, fără prea mult noroc, ajungând să fie trădată de soț, după 30 de ani de căsnicie. Acum, îndrăgita interpretă de muzică populară iubește din nou. În cadrul unui interviu recent, Saveta Bogdan a vorbit despre iubitul avocat.

Cum s-a cunoscut Saveta Bogdan cu iubitul avocat

Saveta Bogdan a mărturisit că ea și actualul partener de viață s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp, mai exact cu 30 de ani, atunci când a divorțat. Chiar actualul iubit al artistei a fost avocatul ei în procesul de divorț. 

„E o treabă de mulți ani. El nu e în domeniul meu, nu vrea să îi spun numele și nici să mă afișez cu el pe undeva. Eu am luat un premiu de curând de la ambasada Turciei. M-au apreciat mult, le-a plăcut de mine. Și mie mi-a plăcut de un turc și l-am pupat pe obraz. Lumea e drăguță, mă oprește, vorbește cu mine. La mine în Ardeal e o vorbă. Îmi zice lumea: “Vai Saveto, ce populară ești!” Nu am de împărțit nimic cu nimeni, publicul mă iubește. Iar eu la rândul meu iubesc publicul, pentru că datorită lui suntem cine suntem.

Eu am avut divorțul acum 30 de ani. Atunci l-am cunoscut. După vreo 10 ani ne-am reîntâlnit la un spectacol în Obor. Acolo el a venit la mine și m-a întrebat dacă îl mai țin minte, că el a fost avocatul de la procesul meu de divorț. Am făcut schimb de numere de telefon, iar el tot a căutat să mă sune. Mă întreba mereu ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Uite așa s-a legat prietenia aceasta”, a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru fanatik.ro

Saveta Bogdan: „Eu iubesc florile, iar el îmi aduce mereu trandafiri”

Artista susține că partenerul său este foarte atent și îi aduce mereu flori, în special trandafiri, deoarece sunt preferații ei. Totodată, Saveta Bogdan a mărturisit că nu o să se afișeze cu partenerul său, deoarece acesta nu își doresc acest lucru, din prisma meseriei pe care o are. 

El știe că eu am de toate și nu-mi lipsește nimic. Eu iubesc florile, iar el îmi aduce mereu trandafiri. Și de sărbători, de Crăciun, îmi aduce brațe de trandafiri. Acum urmează ziua mea, în ianuarie și îmi va aduce tot așa, câte 50 și ceva de trandafiri. E foarte drăguț.

Eu nu mai vreau să stau cu nimeni, stau singurică. Dar trebuie să ai pe cineva cu care să vorbești, să știi că e alături de tine. Eu îl anunț mereu când am spectacole. El nu vrea să se afișeze, pentru că are o meserie publică și asta e decizia lui.

Întrebată dacă există vreun bărbat din viața sa care i-a rămas la suflet, Saveta Bogdan a susținut că singurul lucru pe care îl are la inimă este publicul și muzica. 

„Nu prea mi-a rămas niciunul, sincer să îți spun. Pentru că primul era cu băutura. Al doilea era cu femeile. Așa că nu, nu pot să spun că a fost unul care mi-a rămas în suflet. Tot ce mi-a rămas la inimă e publicul și muzica. Atât.”, a mai spus artista, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Regimul alimentar cu ajutorul căruia poți avea o viață lungă și echilibrată. Medicul Leon Dănăilă a dezvăluit alimentul secret

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel