Cum s-a schimbat viața lui Liviu Teodorescu de când a devenit tată: „Am devenit mai responsabil”

Data publicării:
Liviu Teodorescu și Iulia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Liviu Teodorescu și Iulia, sursa foto Instagram

Liviu Teodorescu a povestit despre viața de părinte, dar și despre schimbările pe care le-a făcut odată cu venirea pe lume a fiicei sale. 

Liviu Teodorescu și soția sa, Iulia, formează un cuplu încă din perioada liceului. În vara anului 2021, cei doi s-au căsătorit, după 10 ani de relație, iar în 2023 au devenit părinții unei fetițe.

Într-un interviu acordat pentru Cancan.ro, Liviu Teodorescu a vorbit despre felul în care s-a schimbat viața lor de când a apărut cea mică. Artistul mărturisește că, într-adevăr, este destul de greu să petreci timp doar cu partenerul după venirea pe lume a unui copil, dar nici el, nici Iulia nu regretă absolut nimic, dorindu-și foarte mult să devină părinți. De asemenea, Liviu Teodorescu a menționat faptul că le este destul de greu să o lase pe cea mică în grija altor persoane, deși știe că ar fi pe mâini bune și în deplină siguranță. Mai mult de atât, pe când fetița lor avea doar nouă luni, Liviu și soția sa au hotărât să meargă în vacanță în Atena și au luat-o și pe micuță. Acum, cuplul plănuiește să meargă în Dubai și, bineînțeles, își doresc ca cea mică să îi însoțească și să se bucure împreună de tot ce le va oferi această aventură.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, petrecere de zile mari pentru fiica sa cea mică, Sarah. Tânăra a împlinit 24 de ani

„După ce ai un copil, e greu să mai ai timp de petrecut doar în doi”

„Am lăsat-o pe cea mică cu părinții mei. E prima seară pe care o petrece departe de noi. Așa sperăm, noi am luat în calcul și posibilitatea să fim sunați să o luăm. Încă e dependentă de noi, e normal să fie așa. Are un an și două luni. Avem mixed feelings despre această seară. Suntem fericiți că putem să petrecem ca pe vremuri, dar în același timp avem inima strânsă, ne întrebăm ce face. Știm că este pe mâini bune, dar mintea de părinte nu te lasă, te sâcâie. Sunt superbe nopțile în trei, ideea e doar să nu ne culcăm foarte târziu. După ce ai un copil, e greu să mai ai timp de petrecut doar în doi, dar noi ne-am asumat de la început.

Ne-am dorit extrem de mult un copil, iar acum ne bucurăm mult de timpul petrecut în trei. Plecăm în Dubai în ianuarie, de exemplu. Părinții mei ne-au propus să o lăsăm la ei, dar parcă nu ne lasă sufletul. Noi deja i-am luat și bilet de avion. Am vrea să împărtășim aceste momente cu ea, chiar dacă ea nu își va aminti, dar o să ne amintim noi. Oricum, n-ar fi primul zbor pentru ea. Am mers în Atena cu ea când avea doar nouă luni. Doar noi doi și cea mică, fără părinți, fără ajutoare. Toți părinții au zis că suntem nebuni un pic la cap”, a declarat Liviu Teodorescu, pentru Cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan a vorbit deschis despre diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea: „Nu mă port ca o femeie de 40 de ani”

„Eu sper măcar să fie gemeni”

Liviu Teodorescu a vorbit și despre cum l-a schimbat viața de părinte. Cântărețul recunoaște că a devenit mult mai responsabil și a făcut schimbări chiar și din punct de vedere profesional. De asemenea, artistul a discutat despre venirea pe lume a unui al doilea copil. Acesta a menționat că soția sa își dorește trei copii, dar momentan vor să se concentreze pe prezent și pe cea mică.

„Iulia este extrem de atentă și de responsabilă. De multe ori e atât de responsabilă încât suplinește și responsabilitatea mea. Mereu când au fost mici incidente, să cadă, de exemplu, au fost doar în prezența mea. Poate doar am ghinion. Se mai aduce vorba în casă și de al doilea bebe, dar eu încerc să mă gândesc la prezent și să o conving pe Iulia să rămânem doar noi trei. Ea este convinsă că vrea trei copii. Eu sper măcar să fie gemeni, doi dintr-o lovitură. De când am devenit tată, cred că am devenit mai responsabil, mai focusat și am luat viața mult mai în serios. Am făcut schimbări majore și în cariera mea”, a adăugat artistul, într-un interviu pentru Cancan.ro.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel