Cum s-au cunoscut Flick și soția sa, Denisa Filcea: „Am amânat de teamă că nu arătăm ca în poze”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Flick Domnul Rimă
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Flick Domnul Rimă

Invitat la podcastul lui Bursucu', Filcea Sebastian Andrei, cunoscut drept Flick Domnul Rimă, a vorbit despre cum a cunoscut-o pe soția sa, Denisa, dar și despre motivul pentru care au amânat să se întâlnească o perioadă de timp.

Flick a povestit cum a cunoscut-o pe soția sa Denisa, totul pornind de la o pură întâmplare. Pentru că voia să își promoveze afacerea, o școală de dezvoltare personală pentru copii, Denisa a scris radioului unde Flick lucra, iar oamenii de acolo i-au recomandat să colaboreze cu un influencer. Astfel, tânăra l-a contactat chiar pe acesta, pe Instagram, dar mesajul ei a fost văzut abia după câteva zile. Când a văzut că este o femeie frumoasă și că e vorba și de o oportunitate de afaceri, Flick a decis să îi răspundă și astfel au început să vorbească și să păstreze legătura.

„Am văzut că este o femeie frumoasă”

„Este o poveste foarte lungă. Nu foarte lungă, dar interesantă. Pe scurt, eram acum 4 ani, în aprilie 2020, abia începuse pandemia și mi-am cunoscut soția. Mi-a scris pe Instagram, pentru că avea un business la Oradea, o școală de dezvoltare personală pentru copii, și a scris la Radio ZU pentru că voia reclamă locală pe radio, în Oradea. Discutând cu cineva de la marketing, dându-i planuri tarifare și nu știu ce, ea și-a făcut niște calcule și și-a dat seama, că ei i-au recomandat să lucreze mai bine cu un influencer și a ajuns să îmi scrie mie. Știa că sunt la Radio ZU, nu mă urmărea, nu era vreo fană. Mi-a scris, eu i-am răspuns. Mesajul, eu nu o urmăream, ea nu mă urmărea, intră la „others” pe Instagram și am văzut mai târziu, peste câteva zile. Am văzut mesajul ei, nu ascund faptul că am văzut poza, am văzut că este o femeie frumoasă și o oportunitate de business în același timp”, a declarat Flick.

Te-ar putea interesa și: Flick rupe tăcerea, după ce soția sa a fost acuzată că l-a îndepărtat de prieteni: „Dacă e să pierd prietenii ăștia pentru relația asta, nu am pierdut nimic”

„Am amânat de teamă că nu arătăm ca în poze”

Flick a mărturisit că l-a impresionat pentru că la doar 20 și ceva de ani, Denisa era deja independentă din punct de vedere financiar. Cei doi au continuat să vorbească pe rețelele sociale, după au continuat cu apeluri telefonice care durau ore în șir. Deși simțeau că există o conexiune între ei, amândoi au amânat momentul întâlnirii pentru că le era teamă că nu arată întocmai ca în fotografiile postate. 

„Am început să vorbim, era pandemie, repet. Mi-a povestit ce face și mi s-a părut foarte tare pentru o fată de 20 și ceva de ani să fie independentă financiar. Am mai discutat cu ea, am vrut să o mai ajut, să spun așa. Până la urmă am început să vorbim la telefon, pe urmă videocall. Eu am simțit de atunci că e ceva. Vorbeam cu ea la telefon și știi că la 4 ore se închide apelul, închide rețeaua, o sunam din nou. Vorbeam foarte mult, dar amândoi am recunoscut că am amânat momentul, simțeam că e o conexiune, dar am amânat de frică că nu arătăm ca în poze. Mai mult mie, că poate ea m-a mai văzut. Aveam niște emoții. Femeia se îndrăgostește de ce aude, bărbatul de ce vede” a povestit Flick, în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu'”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel