Cum să ai un ten perfect. Diana Sîrboiu, beauty expert, a dezvăluit pașii pentru a avea o piele fără cusur: „Există foarte multă lume care nu-l folosește” / Video

Data publicării:
Captură video: YouTube/Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video: YouTube/Spectacola

Diana Sîrboiu, beauty expert, a dezvăluit, în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, secretele unei rutine de îngrijire a pielii care asigură un ten fără cusur. 

Toate femeile își doresc să aibă un ten perfect, strălucitor și fără imperfecțiuni. Este esențial să ne îngrijim pielea în mod constant și corect, adoptând o rutină de îngrijire adaptată nevoilor fiecăruia. Pielea noastră este constant expusă la factori nocivi, îngrijirea devine nu doar un ritual, ci o necesitate. Este mai mult decât o simplă preocupare estetică, ci și este vorba și despre sănătatea pielii. Consecvența în îngrijire este esențială pentru a avea acel ten la care toate femeile aspiră. În cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, difuzată pe Spectacola, Diana Sîrboiu, beauty expert, a dezvăluit pașii esențiali pentru a obține și menține o piele fără cusur, subliniind importanța unei rutine corecte de îngrijire.

Cum să ai un ten perfect. Diana Sîrboiu, beauty expert, a dezvăluit pașii pentru a avea o piele fără cusur: „Există foarte multă lume care nu folosește”

Demachierea

Primul pas este demachierea, care trebuie realizată cu un produs adaptat tipului de ten, cum ar fi laptele, gelul sau crema de curățare. De asemenea, apa micelară este o opțiune populară, dar este important ca tenul să fie spălat după utilizarea acesteia.

„Rutina este importantă să o aibă toată lumea și nu este foarte grea. Demachierea cu produsul care ți se potrivește ție. Există trei produse: lapte, gel sau cremă, în funcție de ten. De asemenea, mai avem apa micelară, iar tenul trebuie spălat după aceea”, a spus Diana Sîrboiu, beauty expert, în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, de pe Spectacola.

Tonifierea

Urmează tonifierea, care, deși adesea neglijată, este foarte importantă. Tonicul acționează ca un conductor pentru substanțele aplicate ulterior și ajută la restabilirea pH-ului natural al pielii.

„Mai avem tonifierea. Există foarte multă lume care nu folosește tonic, nu văd sensul, dar el foarte important. E ca un conductor pentru substanța pe care o punem după. Apa este la un pH, ajungem la 7, iar pH-ul nostru este la 5,5”, a precizat Diana Sîrboiu, beauty expert.

Ser, cremă de față și de ochi

Serurile reprezintă un alt pas important, fiind concentrate de substanțe active ce targetează probleme specifice ale pielii, precum hidratarea, luminozitatea sau prevenirea îmbătrânirii. În cele din urmă, aplicarea cremei de față și a cremei de ochi completează rutina. Diana Sîrboiu recomandă utilizarea cremei de ochi începând cu vârsta de 25-30 de ani și, de asemenea, specialista subliniază importanța protecției solare, menționând că există spray-uri și fonduri de ten cu SPF care ajută la prevenirea deteriorării pielii cauzate de razele UV.

„De asemenea, mai folosim un ser și o cremă. Crema de ochi o recomand de la 25-30 de ani, în funcție de genă. Sunt persoane care spun că arată bine, dar nu folosesc cremă de ochi. Totodată, sunt fete acre spun că le-au apărut pete anul ăsta. Nu, ele au fost acolo, dar acum s-au agravat. Se duc la soare. Există spray-uri, fond de ten cu SPF”, a mai declarat Diana Sîrboiu, beauty expert, în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, de pe Spectacola.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel