Cum să nu arunci mâncarea: trei rețete care folosesc carnea rămasă de la sărbători

Data actualizării: | Data publicării:
Spaghete. Unsplash.com/ autor Celine Lityo
Descriere foto: Spaghete. Unsplash.com/ autor Celine Lityo

Iată trei rețete de a „recupera” carnea înainte să se strice. 

Spaghete cu carne


Aproape orice rețetă care folosește carne tocată sau cârnați este un bun candidat pentru această rețetă. Carnea condimentată este un complement frumos pentru paste și un borcan cu sosul preferat.

Pregătire: 5 minute
Gătit: 12 minute
Total: 17 minute
Porții: 4 până la 6 porții

Această rețetă de spaghetti cu carne este foarte simplă cu trei ingrediente, care deghizează resturile de carne tocată într-un mod minunat. Dacă doriți să faceți rețeta folosind carne tocată proaspătă, rumeniti 1/2 până la 1 kilogram de carne tocată cu 1 ceapă tocată mărunt. Apoi adăugați sosul de paste și continuați cu rețeta.
Serviți acest fel de mâncare foarte ușor și consistent cu o salată verde și cu roșii cherry și ciuperci feliate. 

 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel