Cum scapă Teo Trandafir de pofta de mâncare. Lui Carmen Tănase nu i-a venit să creadă: „La mine nu funcționează”

Data publicării:
Carmen Tănase, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Carmen Tănase, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo

Teo Trandafir a dezvăluit trucul prin care reușește să-și țină toate poftele în frâu.

Chiar dacă astăzi arată exemplar, Teo Trandafir avea în trecut să slăbească în jur de 60 de kilograme. Deși anii au trecut, celebra prezentatoare TV a reușit să se mențină la aceleași măsuri, semn că disciplina, dar și stilul de viață pe care și l-a creat o ajută extrem de mult. Totuși, mai este un truc care îi este de mare ajutor vedetei și care o ajută să-și țină toate poftele în frâu. Datorită acestui lucru, aceasta spune că nu îi este niciodată poftă de nimic. 

Teo Trandafir: Nu mi-e poftă niciodată de nimic. Am inventat o chestie. În momentul în care mi-e poftă, spun următorul text: „Tu ce ești, un câine legat de calorifer, care poftește la masa stăpânului sau inteligență superioară?” Mă închipui legată de calorifer, bălind la masa omului. Numai când aud că bălesc, nu...

Carmen Tănase: Da, dar la mine nu funcționează, am încercat să mă pun în situație. Nu poți să mă pui pe mine să mă închipui câine și să nu vreau să fiu, găsește altceva. 

Teo Trandafir: Ce?

Carmen Tănase: Un om.

Citește și: Ceaiul care ajută la detoxifierea ficatului, crește imunitatea și reduce stresul. Se prepară din două ingrediente: „Are foarte multe fibre și puține calorii”

Youtube video image

Cum se menține Teo Trandafir în formă

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Teo Trandafir ne vorbea despre alte secrete pe care le pune în aplicare, pentru a se menține în cea mai bună formă. Astfel, chiar dacă mărturisește că nu se ghidează după o dietă strictă, aceasta spune că unul dintre trucurile peste care nu sare niciodată este cantitatea. De asemenea, Teo Trandafir acordă o atenție sporită și hidratării, aspect pe care multe persoane îl omit. 

„Secretul, din punctul meu de vedere, este să te hidratezi foarte bine mai ales dimineață și apoi să mănânci tot ce vrei cu măsură și în cantități foarte mici. Nu am o dietă anume, mănânc ce vreau, ce am, ce se poate, dar în cantități cât se poate de mici.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

VEZI și: Theo Rose vrea să-l dea pe Sasha la școala de stat la care a învățat și ea în copilărie, la țară: „Eu am încredere în comunitatea aia”

Cum arată o zi din viața lui Teo Trandafir

Și, dacă te-ai întrebat vreodată cum arată zilele din viața celebrei prezentatoare, acestea sunt destul de pline, dar și diferite, după cum ne povestea chiar ea în trecut. Mai mult, chiar dacă are destul de multe task-uri de pus la punct pe plan profesional, aceasta își găsește mereu timp și pentru relaxare. 

„Este foarte important ce am de făcut în ziua respectivă. Fiecare zi este diferită și trebuie privită așa cum vine. Sunt un om disciplinat, cu o rutină matinală bine conturată, mă trezesc dimineață, am grijă să mă hidratez corespunzător, trec prin revista presei și apoi plec fie spre studio, fie să filmez podcastul. Seara mă relaxez, citesc, mă întâlnesc cu prieteni. Acum sunt seri în care nu ratez “Insula de 1 milion”, un reality care mi se pare extrem de interesant, un experiment social în care natura umană este “personajul principal”, a continuat artista.

Citește și: Reacția lui CRBL, după ce a fost surprins alături de o tânără de 23 de ani. Și-a refăcut viața după divorț? „Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel