Cum se apără Zanni după acuzațiile pe care i le-a adus în direct lui Cristi Mitrea: „Dacă te dai la duel cu mine, ne luăm la bătaie”

Data actualizării: | Data publicării:
Zanni, sursa foto Instagram
Descriere foto: Zanni, sursa foto Instagram

Participarea lui Zanni în cadrul emisiunii La Măruță a stârnit multe reacții controversate, iar acum fostul concurent Survivor All Stars a oferit prima replică în acest sens.

Zanni a fost prezent în una dintre edițiile recente ale emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, acolo unde a venit cu marele trofeu Survivor All Stars și a tratat la rece mai multe subiecte tensionate din cadrul show-ului de supraviețuire. În platou a fost întâmpinat și de Cristi Mitrea, cel care a avut mereu de spus doar cuvinte dure la adresa sa, fix așa cum s-a întâmplat și când l-a întâlnit față în față pe fostul Faimos. Asta l-a făcut pe Zanni să-i răspundă cu aceeași monedă și să aducă în discuție mai multe lucruri controversate din viața lui Cristi Mitrea.

Astfel, Zanni a revenit cu un mesaj pe rețelele de socializare și le-a explicat fanilor săi de ce a ales să recurgă la acest lucru apreciat de mulți oameni, dar criticat de alții.

„Să las și eu o replică aici pentru toate mesajele primite. Lumea îmi dă mesaje cum să atac înapoi la Mitrea, la Măruță. În momentul de față sunt foarte împlinit și sunt foarte bucuros de ceea ce am cucerit până acum, nu simt să atac pe nimeni. Replica mea din acea emisiune a fost pentru că oamenii nu au vrut să mă iubească și este o caracteristică a personalității mele: dacă te dai la duel cu mine, nu o să te vrăjesc că ne iubim, ne luăm la bătaie.

Dacă oamenii ăia purtau o discuție super elegantă cu mine, eu aveam o discuție elegantă cu ei. Oamenii ăia au încercat să mă domine, au încercat să se dea la duel cu mine, să mă intimideze, așa că au luat exact ce au căutat, show. Nu port pică nimănui, am trecut peste, trofeul e la mine.”, le-a transmis Zanni fanilor pe rețelele de socializare. 

Citește și: Culiță Sterp, apel important către fani: „Am o rugăminte mare la voi. Nu vreau să mă înțelegeți greșit, dar...”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZANNI (@zannidache)

Care au fost reproșurile aduse de Zanni în direct către Cristi Mitrea

Astfel, în momentul în care Cristi Mitrea a început să-i atribuie acestuia mai multe cuvinte jignitoare, Zanni nu s-a lăsat călcat în picioare și a decis să-i răspundă bărbatului cu aceeași monedă. În acest sens, campionul Survivor All Stars a scos în evidență faptul că el nu este cea mai în măsură persoană să-l judece în contextul trecutului pe care îl deține și care nu este cel mai roz.

Concret, Zanni a făcut referire la acuzațiile pe care Andreea Mantea, fosta iubită a lui Mitrea, le-a adus indirect în trecut la adresa bărbatului, pe care l-ar fi acuzat de agresiune fizică, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care ar fi rupt legătura sentimentală, în ciuda faptului că cei doi au un copil împreună, pe care-l crește exclusiv celebra prezentatoare.

„Nu ai niciun fel de bun-simț, nu ești cizelat deloc și mi s-ar părea normal ca un om care a trecut prin câte ai trecut tu să fie mai bun.”, i-a mai reproșat Cristi Mitrea.

„Când vreodată te prefaci să stai drept în fața oamenilor și vorbești tu despre mine, ca și când tu ești la poarta Raiului. (...) Dacă eu eram prieten cu tine sau vecinul tău când ai lovit-o pe femeia aia, eu te pedepseam pe tine.”, a spus Zanni.

„Pe cine?”, a adăugat Mitrea.

„Ce caută ăsta liber în societate să-mi vorbească mie de mitocănie? Tu te auzi? Eu sunt vocea femeilor din lumea asta, tu ai lovit-o pe femeia aia și îmi vorbești mie de mitocănie? De unde știu? Știe toată lumea.”, mai spune Zanni.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman reacționează, după ce Ioana Blaj s-a îmbrăcat în alb la nunta Oanei Moșneagu: „Este o regulă cât se poate de scrisă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel