Cum se înțelege fiica Andei Adam cu Yosif Mohaci. Evelin a dat totul din casă

Data publicării:
Anda Adam, Joseph/ captură video Youtube
Descriere foto: Anda Adam, Joseph/ captură video Youtube

Evelin, fiica Andei Adam, a mărturisit cum se înțelege cu Yosif Mohaci. Micuța a dat totul din casă și a spus ce relație are cu soțul mamei sale.

Anda Adam și Yosif Mohaci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi s-a căsătorit civil pe 23 decembrie 2022, iar sâmbătă, 29 iunie, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Artista a mai fost căsătorită timp de 6 ani cu Sorin Andrei Nicolescu. Din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță, pe nume Evelin, în vârstă de 8 ani. Deși părea că nimic nu îi poate despărți, cei doi au decis în anul 2021 să meargă pe drumuri separate.

Te-ar putea interesa și: Anda Adam, apariție de senzație. Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de artistă la petrecere / Foto în articol

Evelin a plâns în biserică când Anda Adam s-a căsătorit cu Yosif Mohaci

Anda Adam a ajuns sâmbătă, 29 iunie, pentru a doua oară în fața altarului. Emoțiile au fost extrem de mari pentru artistă,  soțul ei, Yosif Mohaci, dar și pentru micuța Evelin, care nu s-a putut abține să nu plângă. Fetița Andei Adam a vărsat lacrimi de bucurie în momentul în care mama sa și-a unit destinul cu Yosif Mohaci.

Te-ar putea interesa și: Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Într-un interviu pentru Wowbiz, Evelin a mărturisit că a plâns atât în biserică, cât și acasă. Mai mult, ea a vorbit și despre rochia pe care a purtat-o la marele eveniment. Fiica Andei Adam nu știa cum arată ținuta sa pentru ziua cea mare, pentru că a fost aleasă chiar de mama ei și a fost o surpriză pentru micuță. Deși rochița pe care a purtat-o a fost superbă, Evelin a mărtusit nu s-a simțit în largul ei, având în vedere că a fost destul de grea și foarte călduroasă.

„Am plâns în biserică, dar și înainte să ajungem m-a bufnit un pic plânsul. Mami mi-a ales rochia, eu nu știam ce rochie îmi face, nu știam nimic, dar chiar îmi place, doar ca nu pot să stau în ea, e grea și mor de cald în ea”, a mărturisit Evelin, fiica Andei Adam, pentru Wowbiz.

Te-ar putea interesa și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop, primele declarații despre bebeluș. Au ales deja numele: „Va avea două, unul are rezonanță biblică”

Cum se înțelege fiica Andei Adam cu Yosif Mohaci. Evelin a dat totul din casă

Evelin a vorbit și despre Yosif Mohaci. Fiica Andei Adam a recunoscut că are o relație extrem de frumoasă cu soțul mamei sale. Cei doi se înțeleg de minune, iar atunci când micuța trece prin clipe mai puțin plăcute, Yosif Mohaci are mereu grijă să-i aducă zâmbetul pe buze.

„Mă înțeleg bine (n.r. cu Yosif Mohaci). E miștocar. Eu îl strig miștocarul. Eram la mare, mă jucam cu niște prieteni și mi-a intrat o așchie în picior. Eu mă chinuiam cu mami să o scot, plângeam și el tot făcea mișto de mine. M-a făcut să râd. E mereu pus pe glume”, a mai spus Evelin, fiica Andei Adam.

Te-ar putea interesa și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși împreună. Au pus capăt războiului și au plecat în vacanță: „Ca pe vremuri” / Foto

Te-ar putea interesa și: Anda Adam și Yosif Mohaci au spus marele „DA!”. Imagini spectaculoase de la nuntă / Foto



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel