Cum se înțelege iubita lui Adrian Minune Jr. cu familia acestuia. Roxana Chiriță s-a afișat alături de cumnata sa și fiica ei

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Roxana Chiriță
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Roxana Chiriță

Fiul lui Adrian Minune, Adrian Minune Jr., are o nouă iubită. Se pare că tânăra s-a integrat repede în familia cântărețului și se înțelege de minune cu aceștia.

Adrian Minune Jr., fiul cunoscutului cântăreț de manele Adrian Minune, și-a regăsit zâmbetul. După o despărțire recentă, tânărul are o nouă relație. Noua sa iubită face parte, la rândul ei, din lumea artistică și se bucură de popularitate, fiind cunoscută chiar și în Serbia.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pare că tânăra se înțelege bine și cu familia iubitului ei. Cântăreața a postat pe rețelele sociale un videoclip în care apare alături de Karmen, sora lui Adrian Minune Jr., dar și de fetița acesteia. Roxana Chiriță și cumnata ei se joacă alături de cea mică și pare că relația dintre ele este una foarte apropiată, în ciuda faptului că nu formează un cuplu de mult timp cu artistul.

Mai mult decât atât, tânăra a fost prezentă și la ziua de naștere a mamei iubitului său. Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, a fost înconjurată de familie, prezentă fiind și iubita fiului ei. Deși Roxana este cu cinci ani mai mare decât el, acest lucru nu le-a stat în cale, cei doi bucurându-se de o frumoasă poveste de dragoste. 

Te-ar putea interesa și: Un fost jucător de la Real Madrid a descoperit că nu este tatăl biologic al fiicei sale. Fotbalistul își tatuase pe mână numele copilului

După ce au dezvăluit în mod oficial că ea și fiul lui Adrian Minune formează un cuplu, Roxana Chiriță a postat un mesaj pe rețelele sociale. Ea a dat de înțeles că relația dintre ei este una cât se poate de serioasă și că au planuri mari împreună, susținând că este important să alegi o persoană alături de care poți construi un viitor și o familie.

„Să alegi un om alături de care poți construi. Un viitor luminos. O familie iubitoare. O casă liniștită”, a scris Roxana Chiriță, pe Instagram, după ce a confirmat relația cu Adrian Minune Jr.

Te-ar putea interesa și: 4 semne zodiacale vor primi un dar special de la Univers pe 23 octombrie 2024

Adrian Minune Jr. a încheiat recent o relație destul de serioasă. Artistul a format un cuplu cu Andreea Loga, pe care a și cerut-o în căsătorie după doar o lună și jumătate de relație. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit după câteva luni, iar tânăra a făcut mai multe dezvăluiri. La momentul respectiv, în mediul online au circulat zvonuri conform cărora relația s-ar fi sfârșit din cauza infidelității fetei.

Andreea Loga a menționat că unul dintre motivele separării a fost faptul că nu au avut suficient timp să se cunoască înainte de a începe o relație, mutându-se împreună după a doua întâlnire. Aceasta a recunoscut că deși erau compatibili, programul partenerului său era unul extrem de dificil, cu care ea nu a reușit să se acomodeze. Fiind plecat foarte mult la diverse evenimente, Adrian Minune Jr. nu reușea să petreacă suficient timp cu iubita sa, lucru care a contribuit la ruptura dintre ei. 

De asemenea, Andreea Loga a mărturisit că nu a fost niciodată vorba despre infidelitate și că totul a pornit de la niște conturi false de pe TikTok care au răspândit această informație falsă. Cu toate acestea, Andreea Loga a declarat că s-a integrat imediat în familia acestuia și că părinții lui au tratat-o ca pe propriul lor copil.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel