Iată rețeta pentru faimoasa budincă de Crăciun care se prepară în fiecare an în familia Regală.
Istoria familiei regale a fost întotdeauna încărcată de tradiții - mai ales când vine vorba de modul în care sărbătorește sărbătorile. Nu este nicio surpriză faptul că reginei Elisabeta îi place să facă lucrurile exact așa cum trebuie, iar acest lucru se aplică cu siguranță la Crăciun. Deși, în ultimii ani, familia regală a trebuit să schimbe puțin lucrurile pentru a păstra toată lumea în siguranță și sănătoasă, în general, nu există prea mult loc pentru compromisuri atunci când vine vorba de Crăciun.
Vrei să sărbătorești ca un membru al familiei regale? Iată ce mânâncă Regina Elisabeta și familia ei de Crăciun.
Celebra budincă de Crăciun a Reginei
Pentru a începe numărătoarea inversă până la Crăciun, tradiția regală dictează că duminica dinaintea Adventului este Duminica de agitare. Adventul este perioada de patru săptămâni care precede Crăciunul. În această perioadă, brutarii pregătesc deserturile pentru sărbători. Anul trecut, pagina de Instagram a familiei regale a împărtășit rețeta tradițională de budincă a bucătăriilor regale pentru ca toată lumea să se bucure de ea.
View this post on Instagram
Rețeta este pentru prepararea a două budinci de 1 kg.
Ingrediente:
250 g de stafide
250 g de coacăze
185g de sultane
150 g de coji amestecate
250 g de seu sau seu vegetarian
250 g pesmet
90 g de făină
12g de condimente amestecate
2 ouă întregi
180g zahăr demerara
275ml bere
40ml rom
40 ml de coniac
Dacă nu doriți să folosiți alcool, puteți înlocui cu suc de portocale sau ceai rece.
În ziua de Crăciun, reîncălziți budinca la bain-marie timp. Scoateți-o din recipient cu ajutorul unui cuțit rotunjit sau a unei palete, răsturnați-o pe o farfurie, decorați-o sau flambați-o și serviți-o cu sos de brandy și smântână.
.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News