Cum se simte Busu după infarctul suferit: „E cea mai frecventă întrebare care mi se pune. Am scăpat ca prin urechile acului”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Busu a dezvăluit care sunt cele mai mari curiozități ale oamenilor despre el.

Florin Busuioc, cunoscut de publicul larg drept „Busu”, este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Este prezent pe micile ecrane de ani de zile și pare că nimeni nu poate să-l egaleze, când vine vorba de prezentarea rubricii de meteo. Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, acesta avea să afle cât este de firavă viața și cum o simplă secundă poate face diferența dintre viață și moarte. Busu a suferit un infarct, unde starea de sănătate a acestuia a fost una critică. El a reușit să treacă cu bine peste acea cumpănă dificilă și chiar dacă a trecut mult timp de atunci, oamenii continuă să-l întrebe pe acesta dacă mai resimte anumite urmări negative sau simptome neplăcute.

„Cea mai frecventă întrebare care mi se pune în ultimii ani este dacă sunt bine, pentru că eu am avut o problemă de sănătate, un infarct, și am scăpat ca prin urechile acului. Toată lumea mă întreabă dacă sunt bine și dacă sunt sănătos. Le răspund tuturor că da, acum sunt bine, nu mai am niciun fel de problemă. 

O altă întrebare care mi se pune este „Cum e vremea mâine?” și le răspund în funcție de ce știu eu că va fi mâine, le mai răspund și năstrușnic câteodată, uneori pe bune, dar în general asta este o altă întrebare care mi se pune foarte frecvent.”, a dezvăluit Busu, în cadrul unui videoclip realizat pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp, noi acuzații dure către Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul, noi ne-am prefăcut că-l căutăm”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Maruta (@lamaruta_protv)

Busu a slăbit considerabil, după ce a avut aceste probleme de sănătate

După ce a trecut prin această cumpănă, Busu recunoaște că au început să vină ușor, ușor și kilogramele în plus, care nu mai erau sesizate doar de el, ci și de cei din jurul său. Astfel, acesta s-a decis să pună piciorul în prag să și facă o schimbare importantă pentru sănătatea sa. Busu s-a decis să apeleze la ajutorul unui nutriționist și să-și „curețe” total stilul de viață.

„Am slăbit și de frică, de jenă. Am 61 de ani. Nu m-a speriat nimic, dacă m-ar fi speriat, m-ar fi speriat când am avut infarctul. După infarct m-am îngrășat, dar m-a convins Greta la un moment dat și am zis să încerc (n.r. să apeleze la nutriționist). Am fost foarte ușor convins că lucrurile merg spre ce trebuie. 

Mâncam aiurea, pe la 2 noaptea la borcanul cu ciocolată, nu eram disciplinat și despre asta este vorba. Nu am avut drame, depresii, am fost nedisciplinat și atât. Mâncam ce voiam, la orice oră și în special noaptea. Foarte mulți fac asta.”, a declarat în trecut Busu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV. 

VEZI și: După ce s-a scris că s-a despărțit de Denisa, Iancu Sterp reacționează. Care este, de fapt, adevărul

La ce alimente a renunțat

Există și câteva alimente la care Busu a renunțat complet și, în plus de asta, vedeta Pro TV spune că are reguli stricte și când vine vorba de ultima masă din zi.

„Acum mănânc curat. Înseamnă orez negru, dacă se poate, sau integral, salate, pește, piept de curcan, doar atât, pentru că am mâncat acum câteva zile porc și mi s-a zis că nu slăbesc cu el. Nu am știut, nu e bine. Am eliminat glutenul și zahărul. Ultima masă la ora 17:00, cu sfințenie trebuie respectată. Mi-a fost foame și după, dar mâncam un măr, care îți face și mai foame, dar mie nu-mi era.”, a continuat el.

Citește și: Ana Morodan sare în apărarea Corinei Bud, după ce artista a fost făcută cu ou și cu oțet de fanii lui Babasha: „Se instigă la violență fizică!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel