Cum se simte fiica actorului Alex Conovaru, după ce a fost diagnosticată cu o boală rară: "A fost salvată" Tânăra fost operată în America

Data publicării:
Sursa foto: Alex Conovaru, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Alex Conovaru, facebook

Actorul Alex Conovaru a dezvăluit care este starea de sănătate a fiicei sale, după ce a fost operată de o boală rară. 

Fiica actorului Alex Conovaru a avut o copilărie grea, după ce a fost diagnosticată cu o boală rară. Până la vârsta de 11 ani, tânăra a făcut de 4-5 ori stop cardiac. Mai exact, Sonia s-a născut cu inima pe partea dreaptă şi, din cauza unui tratament greşit, a surzit, fiind nevoită să poarte un aparat auditiv performant.

Cum se simte fiica actorului Alex Conovaru, după ce a fost diagnosticată cu o boală rară

Actorul a povestit că, inclusiv slujba de botez i-a făcut-o în spital. Cu toate astea, acum fiica sa se simte bine, după ce a fost operată în America. 

Sunt tată şi nu sunt însurat. Am doi copii, cu două femei diferite, pe care îi iubesc foarte mult – o fiică de 11 ani, Sonia, şi un băiat de 6 ani. Fiica mea s-a născut cu o malformaţie extrem de rară, are artera pulmonară şi inima pe dreapta.

Unii ziceau că n-are nicio şansă şi să o las să moară. Pe vremea aceea făceam matinalul la B1 TV, iar Liana Stanciu, care şi ea a avut probleme cu fetiţa, m-a ajutat. În lume sunt doar 42 de cazuri de malformaţie descoperite, 15 operabile, din care 3 se simt bine. Sonia e unul din cazurile fericite. Însă şi-a petrecut copilăria prin spitale. Până acum a făcut de 4-5 ori stop cardiac, inclusiv slujba de botez i-am făcut-o la spital', dezvăluia Alex Conovaru în Click!, acum 5 ani.

Alex Conovaru: „Meseria m-a ajutat să trec peste”

Alex Conovaru a recunoscut că meseria l-a ajutat să mai uite de momentele grele prin care trecea cu fiica sa. 

„Meseria m-a ajutat să trec peste, făceam și o emisiune la TV, un live atunci în perioada aceea și nu știam când se termina matinalul acela dacă Sonia mai e în viață sau nu. Țin minte că la un moment dat când situația era destul de gravă și părea fără ieșire, fiind vară, stagiunea la Teatrul de Comedie era închisă, m-am dus în teatru și am stat acolo vreo 2 ore în sală, pentru că mă liniștea. Eram acasă cumva, deci meseria m-a ajutat foarte mult.

Iar acum Sonia este bine, este împreună cu mama ei în America, unde mama ei face un doctorat, iar ea a început liceul acolo, a făcut și clasa a VIII-a. Pentru ea e foarte bine, pentru că acolo la Boston a fost salvată, acolo a făcut operația aceea foarte rară, care și pentru americani a fost ceva uau. Mi-e foarte dor de ea, bine, vorbim pe FaceTime.

Nu vorbim chiar în fiecare zi, pentru că nu-mi răspunde mereu la telefon, pentru că este o adolescentă și vrea să fie independentă. A fost o lună, am fost și eu anul trecut acolo, cum voi avea o pauză aici, mă voi duce la ea. Am și o fetiță de 3 ani care mă termină. Copilul avut la o altă vârstă față de când l-ai avut pe primul, este o experiență incredibilă„, a povestit Alex Conovaru în playech.ro.

Citește și: Cum a slăbit cumnata Andrei Măruță 30 de kilograme. Metoda care a ajutat-o să aibă o siluetă de invidiat: "Am renăscut"

Anca Țurcașiu nu mai bea apă „normală” de ani de zile. Cu ce se hidratează vedeta: „O beau, mă spăl cu ea, gătesc cu ea”

Marina Voica a văzut marea pentru prima dată la 24 de ani. Cu ce impresie a rămas artista: „Mi s-a făcut rău când am văzut așa ceva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel