Cum și-a regăsit Alin Oprea tatăl și familia pierdută. Artistul și-a deschis sufletul

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea, solistul trupei „Talisman” a vorbit despre cum și-a regăsit tatăl după 33 de ani, dar și despre relația pe care a format-o cu acesta și frații săi vitregi.

Invitat la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, Alin Oprea a vorbit despre lipsa tatălui din viața sa și cum l-a afectat acest lucru. Artistul a mărturisit că tatăl său nu a dorit să vină la nașterea sa și nici măcar să semneze în certificatul de naștere, lucru care l-a urmărit și l-a durut toată viața. Cu toate acestea, la vârsta de 33 de ani, cântărețul a găsit puterea de a-l suna pe acesta și a-i ura un Crăciun fericit. După acest apel, relația lor s-a schimbat total. Alin Oprea a mers la Turda, acolo unde tatăl său locuia, și l-a luat pe acesta la București pentru a-și cunoaște nepoții și familia de care nu a știut nimic până atunci.

„Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea”

„Povestea mea de viață începe înainte să mă nasc. După ce mama i-a dat toată încrederea și a crezut că va avea un soț, a descoperit că tata mai avea o familie, mai avea copii. A hotărât ca eu să rămân o amintire frumoasă din iubirea pe care a avut-o. Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin pe care am avut-o toată viața și care m-a durut o mare parte a vieții. A apărut în viața mea pentru că, atunci când aveam 33 de ani, într-o seară de Crăciun, am pus mâna pe telefon și am sunat la un număr primit de la un prieten de la poliția din Turda care credea că ar fi tata.

L-am sunat, a răspuns un domn și i-am spus „Tată, sunt Alin și te-am sunat să îți spun Crăciun fericit”. Asta la vârsta de 33 de ani, după ce o viață întreagă eu nu am fost căutat și nu am știut cine e tatăl meu. Nu a reacționat nicicum, s-a auzit un ton de telefon închis. Am tot sunat de-a lungul serii, până când a răspuns. Am avut o discuție cu el până la 7 dimineața. Înainte de revelion, l-am adus la București să îmi viziteze familia, copiii și să își vadă familia de care nu a știut nimic. Nu m-a interesat să judec, să condamn sau să pedepsesc pe nimeni. M-a bucurat că mi-am regăsit tatăl în viață”, a declarat Alin Oprea.

Te-ar putea interesa și: Alin Oprea, mărturisiri emoționante: „Cea mai tristă zi a fost când copiii mei au hotărât să îmi întoarcă spatele”

„După ce l-am cunoscut pe tata, mi-am cunoscut toată familia”

După reluarea legăturii cu tatăl său, Alin Oprea a descoperit că mai are două surori și un frate, mai mari decât el. Aceștia l-au primit cu brațele deschise și au reușit să formeze o relație frumoasă, devenind frați de-a dreptul. De asemenea, artistul a dezvăluit că talentul și iubirea pentru muzică le moștenește de la tatăl său, fiind singurul dintre frați care a ales această carieră.

„După ce l-am cunoscut pe tata, mi-am cunoscut toată familia de-a doua ca să zic așa. Am două surori și un frate, toți mai mari decât mine, care m-au primit cu brațele deschise. Ei știind cine sunt, de-a lungul timpului au fost întotdeauna cu sufletul alături de mine și cumva așteptau să se întâmple ceva, să ne cunoaștem și să devenim cu adevărat frați. Și am devenit. Ei nu au moștenit din talentul tatălui nostru. Tata a cântat la acordeon, cu vocea, la chefuri, nu a făcut-o la modul profesionist, dar a fost un hobby și o bucurie de-ale lui. Tata a fost extrem de bucuros știind că eu sunt acolo unde sunt și că talentul îl am de la el”, a adăugat Alin Oprea, la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel